Melyik az a KRESZ szabály, amelyik tiltja a parkoló autók melletti megállást? (tehát nem várakozást, megállást)
Az alábbi linken kerestem:
Ott csak ezt találtam:
(2) Tilos várakozni [a 40. § (5) bekezdésében említetteken túlmenően]:
d) ahol a jármű szabályosan várakozó másik jármű megközelítését vagy elindulását akadályozhatja;
A megállásra viszont nem találok ilyet.
Továbbá van olyan szabály, hogy megállni szabad merőlegesen parkoló autók mellett, de párhuzamosan parkoló autók mellett meg nem?
43-as, na neked sincs C-s jogsid. Ugyanis fizikailag képtelenség bekanyarodni egy nagytestű kamionnal bizonyos helyekre, ha nem mész rá a záróvonalra.
Motoros meg hogy soroljon szerinted előre a piros lámpánál, ha nem megy rá a záróvonalra...?
Istenem...
42-es, én sem mondom magamat egy matyó hímzésnek, illetve valóban gyenge az egóm :) (a kérdésből és a hozzáállásomból is látszik, hogy hogy viszonyulok az egészhez.)
Mindentől függetlenül elküldhetnéd a jogsidat beszkennelve, kiváncsi vagyok, hogy milyen kategóriából van, és mióta. Mennyire vagy valóban kompetens abban, amihez hozzászólsz.
Telefonszámod nem kell, nem akarok szexcsetelni, hetero vagyok, de köszönöm.
"Ne vedd a mocskos szádra"
Oh, ez lenne az a nagy keresztényi szeretet?
Fideszes nem vagy véletlenül?
48.
3 féle motoros létezik.
1. Motoros és nem tartja be a KRESZ-t, legalábbis annak a sebességre vonatkozó részét.
2. Motoros és nem tartja be a KRESZ-t, annak sebességre vonatkozó részét, de azt hazudja, hogy betartja.
3. Nem motoros, csak azért vallja magát annak, hogy itt okoskodjon, mert név nélkül megteheti.
Én az első típusú vagyok.
48-as, te melyik vagy a másik kettőből?
Azt vágod, hogy terjedelmes járművel kanyarodni, vagy táróvonalat átlépve előzni nem ugyanaz?
Szerintem neked csak körhintára van jogsid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!