Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kirepült a szélvédőn, mégis...

Kirepült a szélvédőn, mégis túlélte...?

Figyelt kérdés

Korábban feltettem egy kérdést, amelyben azt kérdeztem hogyan győzhetném meg apámat a biztonsági öv fontosságáról. Újabb kérdéssel jöttem.

Elmondtam neki mindent, amit írtatok, a világban történő balesetekről is összegyűjtöttem statisztikákat, de azt mondta, hogy a statisztikák hülyeségek, az ember hamarabb meghal biztonsági övvel, mintha kirepül a szélvédőn, mert már látott egy balesetet, és túlélte az ember.

2023. jún. 26. 11:25
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
73%

"Nem proli vagyok, csak öntudatos."

NEm proli vagy, hanem öntudatos proli. A legbirkább fajta.

2023. jún. 26. 19:13
 22/58 anonim ***** válasza:
50%
#21 Ha itt valakivel problémázni kéne, én mondjuk azokkal a nácikkal kezdeném, akiknek nem mindegy, hogy én bekötöm-e magam vagy sem. Mi lesz a következő, kiveszik a koleszterint a kezemből?
2023. jún. 26. 19:36
 23/58 anonim ***** válasza:
71%

#20: Nézd prolikirály, szakadj le rólam. Egy bohóc vagy, bohócokra meg maximum cirkuszban lennék kíváncsi, de oda meg nem járok.

Pontosan a magadfajták miatt vannak ilyen törvények, mert a sok birka megnyomorítaná, megölné magát mindenki más költségére, ha nem lenne rákényszerítve, hogy bukósisakot vegyen fel, bekösse a biztonsági övet, ésatöbbi.

2023. jún. 26. 20:20
 24/58 anonim ***** válasza:
45%
#23 Bukósisakot meg biztonsági övet ne mosd már össze. Ha motorra ülök, a sarki dohányboltba is csizma, sípcsont- és térdvédő, kevlar nadrág, gerincprotektor, protektoros kabát, sisak, kesztyű. Autóban meg nem kötöm be az övet. Be akarsz skatulyázni, miközben érveid nincsenek és meg sem hallgatnád másokét. Barom.
2023. jún. 26. 20:23
 25/58 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem amúgy többet költöttem a bukósisakomra, mint te az autódra... Ha itt valaki proli, az te vagy.
2023. jún. 26. 20:24
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj már a pofámba, undorító dolog.
2023. jún. 26. 20:28
 27/58 anonim ***** válasza:
0%
#26 Ez aztán érveléstechnika. Ki bántott, hogy ennyire nehéz elfogadnod, hogy vannak, akik nem komálják a biztonsági övet, és ettől nem lesznek hülyék? Gyereket én is bekötöm, magamat nem. Ez van.
2023. jún. 26. 20:35
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

:) :) :)

Szerintem Te ezt tényleg kezded elhinni!

2023. jún. 26. 20:37
 29/58 anonim ***** válasza:
45%
#28 Mit? Hogy én nem szeretem a biztonsági övet, akkor sem, ha tisztában vagyok a tényekkel? Alkotmányos jogom törvényt szegni, aztán fizetni a bírságot. Ahhoz viszont semmi jogod, hogy hazugnak feltételezz, amikor leírom, hogy motoron meg full protektorba öltözöm, mert az nem játék. Nagyon kényelmes lehet a saját kis buborékodban éldegélni, jónak gondolni azt, amire azt mondták, és nem érteni azt, amihez hülye vagy. Nagyon kényelmes, csak közben szánalmas és proli dolog.
2023. jún. 26. 20:42
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

#27: de valójában ettől nagyon hülyék, főleg ha gyerekük is van. Egyszerűen olyan kockázatot vállalsz, amire nincs épelméjű magyarázat. Ez pont akkora kreténség, mintha azért nem mennél soha orvoshoz, mert nem szereted az orvosokat. Aztán 40-50 évesen kifingasz egy attétes rákban.

Ez annyival rosszabb, hogy a tehetetlenül repkedő tested szétverheti a gyereket is.

2023. jún. 26. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!