Nyomaték, lóerő, mennyit számít?
Figyelt kérdés
Tudom már sokszor ki volt vesézve a téma, de mégis csak, a modern dízelek a hasonló lóerős ám benzines társaikat pl e90 320d - 320i (csak egy példa) elég rendesen oda verik. Ennyit számít a nyomaték? Egy erőbek nézhetjük vagy pontosabban minek?2017. márc. 26. 20:37
41/42 anonim válasza:
azért mégis csak van hétköznapi használati fordulatszám tartomány,nem hiszem hogy a benzinesed folyamatosan 5000-6000 en pörög....Szerintem nevetséges mikor a benzines kocsi városban is "odalép" neki 50-60 nál visszateszi 2-be hogy most megindul de nagyon én meg fél gázzal megyek utána turbódízellel 4.ben. Halkan megyek aztán csak azt hallom hogy visít a motorja.
42/42 anonim válasza:
Ezen mi a nevetséges? Ettől nem jobb a dízeled, csak egyszerűen más a két motor. Milyen szánalmasak azok a F1 autók amik úgy visítanak, bezzeg a jó kis dízel LMP 1 Audi mennyivel jobb. Nem, egyszerűen másra van a két autó. Olyan mintha azt mondanám, szerintem a dízel kerregése nevetséges. Ez totál szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!