Szerintetek ciki első autónak e34-es BMW?
Figyelt kérdés
600 ezer körül ti melyik típusát vennétek meg?2013. nov. 18. 16:56
31/43 petizacc válasza:
Nekem speciel egy e34 M5 az álmom. Persz jóval drágábban! :)
32/43 anonim válasza:
Vezetni iszonyat jó, nagy élmény, ne hallgass a fikázókra, valszeg sose próbálták.. :) De a vételár min. duplája legyen a zsebedben, az elkövetkező évre (olajcsere, kopó alkatrészek cseréje, és lehet, sőt valószínűleg van valami hibája..)
33/43 anonim válasza:
Csak tudnám megint mit a 'csáért az én válaszom van lepontozva. Pedig tök normális volt. Mivel arról nem volt szó az elején,hogy nincs zseton fenntartani, így a #3-as nagyjából tárgytalannak is tekinthető.
34/43 anonim válasza:
Már nem azért, de ez a kérdés teljesen egyértelmű, hogy kamu, sztem már szét is szakadt a gyerek nevetve, ti meg itt válaszoltok neki tök komolyan. :D
35/43 anonim válasza:
Ez egy igen jó állapotú e34
2 éves új műszaki,szervizkönyves, 140km (már ha valós) 2 tulaj és minden féle cuccal :)
De ezt se vállalnám be.. Max ha milliomos lennék, és kifejezetten ez a típus kell nekem hétvégi hobbiautókázásra.
36/43 anonim válasza:
gyűjtsé még úgy 500 ezret és úgy már kapsz egy jobb e46-ot
316,320i
37/43 anonim válasza:
Gyüjtsön még 500-at ? Ezt a pénzt is többmint másfél év alatt kuporogta össze a 30ezres fizetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!