Szerintetek ciki első autónak e34-es BMW?
Utolsó:
attól hogy kotyognak a csillapítók meg a telók attól még tudsz vele menni.. nem vagyok egy száguldós tipus, inkább csak vagánykodás kicsit, tudod beállok a meki parkolóba, meg átmegyünk a panelházakhozé s bőgetjük kinek szol jobban a katalizátor nélküli sport kipufogo rendszer.
ahhoz nem kell teló meg semmi, meg nem akarom hogy lefotozzon a rendörségi autó, csak ilyen nyugis 40-50.
ha nem indul be akkor megbütykölöm am otorját, leveszem a hengerfelyet, és kitisztítom a szelepbütyköket benne.
Nem leszel menő egy szakadt bmw-vel.
Bőgeted a motort, meg sportkipufogó.
30ezer fizetéssel nem fogsz te semmi kipufogót venni.
Beszarok:
Pár napja én tettem fel a németből autót behozós kérdést.
Írt akkor egy üzenetet, hogy honnan van nekem 400 ezrem, 18 évesen.
Na kezdjük ott, hogy nem 18 éves vagyok, hanem 20 és nem 400ezrem van hanem több. Na mindegy.
Utánna írt, hogy
ja az jo, én most 19 vagyok, nekem most 650 ezrem van, plusz az aranyláncom ha eladnám lenne 700-am, én is most akarok kocsit venni, csak valami komolyabbat, pl bmw-t erős motorral, nekem elég ha fater fizeti az átírását meg a biztositás, ezek.
Ezek után írtam, hogy ekem mindegy én a saját pénzemből tartom fel a saját kocsim.
Most meg a proli hülyegyerekes kommentre amit írtam jött egx ilyen üzenet xD
aha.. majd ha mellédállok én mint proli hülyegyerek majd nézhetsz lámpánál nem látod csak a hátsó égőmet azt is csak messziröl neked meg toyota.. ha hm na ennyi.
És akkor nem akar száguldozni, azt hiszi toyotám van, ekkor hülyét már rég láttam.
Sajnálom az ilyeneket.
"attól hogy kotyognak a csillapítók meg a telók attól még tudsz vele menni"
Ezek nem szoktak kotyogni csak elfossák magukat.Vagyis olyan lesz mintha nem lenne benne mert elfolyik az olyaj a teleszkópból.Ami nagyon baleset veszélyes még 40-50 km/h-nál is jár össze vissza az autó hátulja vagy eleje és elég ha megijedsz ettől a mozgolódástól korigálni próbálsz mert úgy érzed hogy az autó megbillent és pont te irányítod ezel a mozdulattal pl egy járó kelőnek a BMW-det vagy egy villany oszlopnak házfalnak jobbik esetben! Unokatesómnak is ezt pofáztam hogy ne járjon elfosott teleszkópokkal neki is friss jogsija volt és ő is megijedt egy kanyarba mikor elkezdet himbálózni az autó fara és lám neki is ment egy falnak.Szóval ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!