Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki lenne, ha lada lenne az...

Ciki lenne, ha lada lenne az első autóm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ladák, de csajokkal szemben, tehát a csajok úgy gondolják, hogy ciki? 15/F
2013. nov. 17. 21:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
nem ciki. Az a ciki akinek ez ciki.
2013. nov. 17. 21:33
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
15 évesen amúgy se lesz még semmilyen autód, amit vezetni fogsz. Később pedig míg odakerül a sor, benő a fejed lágya. Baromi régi, baromi sokat fogyaszt, baromira megbízhatatlan. Egyébként nem ciki, én pl. sokkal többre tartom akár egy vadiúj suzuki swiftnél is. Csak ne lenne ennyire idejétmúlt sajnos..
2013. nov. 17. 21:34
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Ma már csak annak jó inkább, aki ért is hozzá!
2013. nov. 17. 21:35
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt! (96-ban)
2013. nov. 17. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha kifogsz egy olyat, mit épp amilyet láttam ma, akkor nem!

Nyél gázon hasított előttem, kb 65-el lakott területen kívül, de az úgy csillogott a napsütésben, mintha most fényezték volna le, amit kétlek, mert még a hozzá járó korabeli sofőr vezette :D

Tehát ha nem gyilkolászod, azért még autók azok is. Persze, lehet nem olyan kényelmes mint egy mai személyautó, meg többet is eszik, de hát ez van :)

2013. nov. 17. 21:51
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha neked tetszik az az autó, akkor legyen az az első autód. (majd pár év mulva) De csajokat ne próbálj vele felszedni a diszkó elől mert csúnyán le fognak vele pattintani.
2013. nov. 17. 21:54
 7/21 anonim ***** válasza:
37%
KÖTELEZŐVÉ tenném első autónak a Ladát! Azon megtanulsz vezetni, kicsit szerelni, kicsit kompromisszumokkal élni. Egyébként egy ladából nagyon nagyon szép autót lehet csinálni, olcsón. Arra figyelj, hogy stílusos legyen, és ne ess át a ló másik oldalára, vagy ha igen, akkor stílusosan tedd. (VFTS szettet csak kompletten, pl. először menjen mint a barom, utána legyen csillivilli, stb.) A csajok is szeretik!!! A fejtámla nélküli barna műbőrülésnek van egy olyan hangulata, amit ma már semmi másban nem kapsz meg! Vagy húsz éve nem ladázom, de most nagyon akarok egy 2101 VFTS-t... :D
2013. nov. 17. 22:16
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

"A csajok is szeretik!!!"

Te melyik univerzumba élsz amúgy? :D

Csinálhatsz te akármilyen csirigli Ladát, előbb fognak a csajok bele ülni egy szép E30-as BMW-be.

2013. nov. 17. 22:25
 9/21 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a válaszokat :)
2013. nov. 17. 22:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez kell vegyél majd ladát!

Nem tudom itt senkinek nincs barátnője vagy csaja aki elárulja ,hogy a lányokat kuvára nem érdekli milyen autója van az embernek.Amelyiket érdekli az vagy a pénzre utazik vagy pedig ri.banc.Érdekes módon az én barátnőm soha nem panaszkodott mikor beült az első autómba ami egy 95 1.0 swift volt igaz buliba soha nem autóval mentünk,mert számomra sör nélkül nem volt buli a buli.A bulikba meg amúgy is busszal vonattal kell menni mert milyen bulizás az ha az ember egy sört sem ihat meg a zero tolerancia miatt!

Az autó meg csak egy közlekedési tárgy nem pedig pun.ci mágnes,esetleg csak ri.banc mágnes,de az értelmes lányokat hidd el nem fogja érdekelni milyen autóval mégy!

2013. nov. 17. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!