Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki lenne, ha lada lenne az...

Ciki lenne, ha lada lenne az első autóm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ladák, de csajokkal szemben, tehát a csajok úgy gondolják, hogy ciki? 15/F
2013. nov. 17. 21:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, értem mit mondasz, csakhát nekem pont azok a csajok jönnek be, akik inkább ilyen pláza cicásan öltöznek. :(
2013. nov. 17. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Az lényegtelen hogy öltözködik attól lehet még normális hogy pláza cicás a kur.va meg a pláza cica nem ugyan az!!A barátnőm barátnője is pláza cicás volt még 17-18 évesen és a viselkedése teljesen normális és mégis beült ő is a kocsimba (bocsánat szuzukimba) mikor mozizni mentünk anno!Lehet egy melegítős csajszi is ribi vagy éppen egy rocker csajszi is nem a ruha teszi az ember és nem a pénz meg az autó!
2013. nov. 18. 00:38
 13/21 anonim ***** válasza:
fejtámla nélkülit SOHA. biztos halál egy közepes koccanásnál is.
2013. nov. 18. 00:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is az első kocsim volt 10 éve,sajnos nem bírtam fenntartani mert sok volt rá a bizti és sokat is evett ,de viszont nagyon jól ment.

Szerintem 15évesen a csajoknál elég ha csak kocsid van...Bár ott baj van ha egy csaj a kocsidat nézi.Nekem is voltak ilyen félelmeim,de azt kell hogy mondjam ha vissza tudnám venni az első gépem az nagyon szuper lenne,sok emlékem van vele,meg a csajok is szerették.Amúgy ha csak csajozás szempontjából akarsz járművet szerezni akkor mocit vegyél :)

2013. nov. 18. 03:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2013. nov. 18. 11:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát a motor az bajos, ugyanis életveszélyes, akár 30km/h-val elesek, jó esetben meghalok, rosszban lenyomorodok.
2013. nov. 18. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki Ladával közlekedni, egy örök élmény. Lesznek csajok, akik majd tesznek sértő megjegyzéseket, de így legalább tudni fogod ki a ribi.
2013. nov. 22. 17:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Kösz :)
2013. nov. 23. 00:43
 19/21 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán,a lada az egy igazi életérzés sok jó élményed lesz vele :D
2014. dec. 30. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Jó kocsi, csak hörpöli a benyát rendesen.
2017. máj. 27. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!