Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki első autónak...

Szerintetek ciki első autónak e34-es BMW?

Figyelt kérdés
600 ezer körül ti melyik típusát vennétek meg?

2013. nov. 18. 16:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
600000rel szerintem ne a "luxus" mákák akárhány éveseit vedd "egyszerübb" autóból is nehéz enyiért jót venni bár mindenkinek más az igénye
2013. nov. 29. 22:30
 42/43 anonim válasza:
Először is az öreg BMW nem ciki! Feltéve ha jó állapotban van és oda van rá figyelve. Az viszont ciki hogy egy szét rohadt ócska műszaki állapotú öreg BMW-vel szaladgálsz. Ezeknek az autóknak volt van és lesz tekintélye illetve varázsa. Persze csak ha olyan állapotban van. Mert ha odafigyelsz egy ilyen autóra és karbantartod ( ami nem olcsó) akkor addig tudod használni amíg meg nem halsz. Mondtad itt a BMW érzést. Igen ezt én is tudom igazolni hiszen nekem is van egy BMW 525i E34-em. Ha nem akarsz rá költeni és csak kocsikázni akarsz és a BMW érzést is akarod érezni akkor inkább vegyél E30-t 325i vagy 320i. Abban is fogod érezni azt amit az ötösben. Pláne hogy az E30-as valamivel sportosabb mint az E34. ÉS 600.000 ft ért már szerintem jó állapotú E30-at tudsz venni. De ha nem akarsz rá költeni akkor felesleges BMW-t venned mert a BMW érzés nem arról szól hogy vezetsz a városban, hanem hogy rendbe tartod a gépet amivel eltudsz menni bárhová. (persze szerintem minden normális gondolkodású ember akinek kocsija van törekszik arra hogy nem egy szakadt szarral kocsikázzon, legyen az bár milyen típus). Arról nem is beszélve hogy ha csak városban akarod használni akkor mivel legalább 20 éves autóról beszélünk még az 520i is megeszi azt a 12-14 litert. Ami azt jelenti hogy a 80 literes tankot még tele sem tudod pakolni benyóval a 30000ft od ból. Azzal kb. 1-max 2 hetet tudod majd használni az autódat. A többi két hétben meg majd lesed a parkolóban. Gondolkozzál el rajta egy kicsit hogy lehet jobb lenne neked egy kocka lada. 600.000 ft ból még meg is tuningolhatod hogy ne legyen annyira ciki. Szerintem gondolkozz el rajta egy kicsit mert egy szakadt BMW vel sem leszel különb mint egy szar ladával.
2014. jan. 9. 12:45
 43/43 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de egy öreg Bmw is jó tud lenni, csak sajnos már nehéz jót kifogni. 600 ezerből nincs is értelme gondolkodni ilyesmiben. Efölött is ahogy az előző kommentelő írta mérlegelni kell.
2017. máj. 27. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!