Ciki lenne az ha az első autóm egy 2T Trabant lenne?
ringyingyi meg redná rendá? :)
poénnak poén, de hosszú utakra nem mennék vele. max csapatnám a faluban vagy a városban.
papámnak 4 ütemű trabija volt 1.1-es Polo motorral. tellett volna mercire is, de nem akart nagyzolni. sosem szégyellte, és én sem. szerelőnél max vizsga előtt volt. idén már 22 éves a verda, és az unokatesóm még mindig használja. igaz, már vannak vele bajok, de még elmegy. egyszer én is vezethettem. hát az egy élmény volt :D
A fogyasztása is borzalmas sajnos, bár a javítása baromi olcsó, egy donor autót annyiért adnak, amennyi benzin van benne:D
Ha teheted, egy kis 1000es Suzuki, az megölhetetlen, első autónak tökéletes. Arra mondjuk, hogy a gyakorlatban elsajátítsd a vezetést, gyakorlatot szerezz, arra tökéletes a Trabi is.
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
Ha városban szeretnél vele eljárni esetleg néha a közelben kirándulni, arra megfelelő lehet ha jó állapotú. De én pl 200km-eket utazom rendszeresen autópályán. A Trabival azért erre nem vállalkoznék.
Nekem több mint 3 évtizedes Ladám volt. Most is megvan, de ma már inkább csak második, itthoni játszós autó. Én nem azért volt Ladám, mert ne lett volna pénzem, akár egy használt, de újabb kocsit megvenni. De pl az, hogy felújítsam a házamat és igényes legyen a lakókörnyezetem, nekem fontosabb volt, mint az hogy ki mit gondol az autómról. Ha A-ból B pontba üzembiztosan elvisz, nekem az megfelelt.
Azokat az embereket sosem fogom megérteni (személyesen találkoztam már ilyennel), akik putriban, vagy lepukkat lakótelepi panel garzonban laknak, de a ház előtt ott áll a tíz milliós Merci terepjáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!