Ciki lenne az ha az első autóm egy 2T Trabant lenne?
Hogy ciki-e, vagy nem, azt Neked kell eldönteni.
Én azt mondom, akkor válaszd a Trabantot, ha neked nem autó kell, hanem egy Trabant. Ezt úgy értem, hogy ha olcsó és megbízható autót szeretnél, akkor a Trabant nem jó választás. Ha viszont van némi műszaki tudásod, szeretsz szerelni, és rengeteg szabadidővel rendelkezel, és vonzódsz a régi autókhoz, akkor válaszd nyugodtan a Trabit.
Nekem is 2t Trabant volt az első saját autóm. Immár 4. éve használom.
Ha a Trabant mellett döntesz és bármilyen segítségre, tanácsra, vagy bármi ilyesmire van szükséged, fordulj hozzám bizalommal.
Ja, és ha mindennapi használatra kellene a Trabant, akkor inkább válasz valami megbízhatóbbat. Ajánlották pl. itt az ezres Suzuki Swift-et.
Simán jó az hosszú utakra...Mikor nagyon kicsi voltam, akkor megjártuk vele Görögországot. Apám azt mondta, hogy csak párszor robbant le :D
A 90-es évek elején volt, de a németek már akkor a csodájára jártak a kempingben, mert náluk már kevés volt belőle.
Akkor ezek szerint mi nem tartoztunk bele abba a 80%-ba. Trabantunk sosem volt, ellenben Ladánk igen, már a 70-es években is.
Szerintem amúgy sokkal cikibb egy lepukkant szakadt régi Swift, vagy egy ezer éves Corsa (kollégámnak van pont ilyen, az az autó rohad mindenhol), mint egy jól karbantartott, szép állapotú Trabant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!