Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki lenne az ha az első...

Ciki lenne az ha az első autóm egy 2T Trabant lenne?

Figyelt kérdés
Bár amit kapni fogok az elég pöpecül néz ki.
2012. aug. 7. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon ciki inkább járjál bringával, vagy vonattal vagy busszal, vagy bármivel minthogy ezzel. Amúgy jó kis játszó autó csak ciki, főleg a fiatalok körében.
2012. aug. 7. 18:36
 12/17 kgaba88 ***** válasza:

Hogy ciki-e, vagy nem, azt Neked kell eldönteni.

Én azt mondom, akkor válaszd a Trabantot, ha neked nem autó kell, hanem egy Trabant. Ezt úgy értem, hogy ha olcsó és megbízható autót szeretnél, akkor a Trabant nem jó választás. Ha viszont van némi műszaki tudásod, szeretsz szerelni, és rengeteg szabadidővel rendelkezel, és vonzódsz a régi autókhoz, akkor válaszd nyugodtan a Trabit.

Nekem is 2t Trabant volt az első saját autóm. Immár 4. éve használom.

Ha a Trabant mellett döntesz és bármilyen segítségre, tanácsra, vagy bármi ilyesmire van szükséged, fordulj hozzám bizalommal.

Ja, és ha mindennapi használatra kellene a Trabant, akkor inkább válasz valami megbízhatóbbat. Ajánlották pl. itt az ezres Suzuki Swift-et.

2012. aug. 10. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Simán jó az hosszú utakra...Mikor nagyon kicsi voltam, akkor megjártuk vele Görögországot. Apám azt mondta, hogy csak párszor robbant le :D

A 90-es évek elején volt, de a németek már akkor a csodájára jártak a kempingben, mert náluk már kevés volt belőle.

2012. aug. 16. 01:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy kiskoromban Trabant mániás voltam, szinte egész nap abban ültem. 2 nagyapámnak és nekünk is az volt (meg az ország 80%-ának). Akkor még nem volt ciki (90-es évek), átlagosnak számított, ma már sajnos az. De még mindig szeretem.
2012. aug. 16. 01:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint mi nem tartoztunk bele abba a 80%-ba. Trabantunk sosem volt, ellenben Ladánk igen, már a 70-es években is.

Szerintem amúgy sokkal cikibb egy lepukkant szakadt régi Swift, vagy egy ezer éves Corsa (kollégámnak van pont ilyen, az az autó rohad mindenhol), mint egy jól karbantartott, szép állapotú Trabant.

2012. aug. 16. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem veheted meg ugytudom a kétütemüek adás-vételét ttörvény tiltja csak az eredeti tulaj használhatja aztán bontó
2013. dec. 20. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os miről beszélsz??
2013. dec. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!