Szerintetek ciki első autónak e34-es BMW?
Attól függ mire szeretnéd használni. Ha bohóckodni akarsz akkor vegyél egy olcsóbb 520i-t,525i-t fele ennyiért. Ha hosszú távon gondolkozol, akkor valami késői jó állapotú 525TDS jó választás lehet.
Arra törekedj, hogy ne rohadjon, egyben legyen. Nézd át alaposan, elöl hátul, alul felül. Ne olyan autó legyen amit már kétszer ropira törtek. Ezek már 20+ éves kocsik, lehet p0cs0lni a festék rétegvastagság méréssel,ha találsz egy gyári fényezésűt, akkor mázlis vagy. Ha van időd nézz meg többet is, olcsóbbat drágábbat, olyat válassz ami leginkább eredeti, gyári, tákolás ás gányolás mentes. ( azon hosszú távon sokat lehet spórolni, hogy nem annak a javítására megy el a zseton, amit más egyszer összebarmolt).
Én igazából azt mondom, hogy ránézésre minimum ilyen állapotúval érdemes komolyan foglalkozni:
Ha csak átmenetileg kell, vagy mert jön a tél, akkor vissza az első sorra :P
és ha nagyobb köbcentisben gondolkodok? pl 30, 35i csak benzines jöhet szóba.
Mindenki dízel 15 éves passatot meg III-as Golfot vesz, az mivel jobb? az hogy kicsi?
ha meg egy bizonyos népcsoport már 10 éve váltott erről az csak jó, mert már nem használják, hanem az újakat.
tehát az ezres swift meg a füstokádó chiptuningos tdi a menő? esetleg daewo matiz?
ha így tettem volna fel a kérdést, hogy ciki e az ezres swift, valószínű azt a választ kaptam volna, hogy az a ciki ha valaki beleköt az autóba... egy ugyanilyenkorú BMW-re meg jönnek a fikázódások :)
emberek, emberek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!