Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki első autónak...

Szerintetek ciki első autónak e34-es BMW?

Figyelt kérdés
600 ezer körül ti melyik típusát vennétek meg?

2013. nov. 18. 16:56
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

miért? és kit érdekel hogy zörög a futómű vagy kacsázik?? csak városban megyek vele, tankolni meg tudom, 30 ezret keresek havonta! 100 as benzint simán tudom fizetni már kiszámoltam mindent, csak ez a lényeg a BMW feeling nekem.

a rozsda nekem nem számit nem kivülről nézem a kocsit, belülre veszek még 2 illatositot egy vannilia wunderbaum a kedvencemet meg egy ambi purosat.

nem fog szét esni 1-2 éven belül nem kell aggódni addigra meg elsz mégegyszer uyganennyim akkro fogom lecserélni egy ujjabb BMW re becserélni!. nem fogok költeni rá egy forintot sem mert felesleges. engem nem zavar a kopogás.

2013. nov. 18. 17:48
 12/43 anonim ***** válasza:
30 ezerből másfélszer tankolsz, és elfogyott :D
2013. nov. 18. 17:53
 13/43 anonim ***** válasza:
2013. nov. 18. 17:57
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

Kiszámoltál mindent.

Aha, persze. 30e Ftból havonta mennyi 100as benzint akarsz te venni bele? :D

A valamit kiszámoltam otthon és a valóság a lehető legkevesebbszer szokott közös halmazt alkotni.

Meg először csak kopogás, aztán egyszer csak kiszakad a féltengely. Akkor ha nem költesz rá, nem is mész vele többet. Vagy ki kell cserélni a benzincsövet. Meg egy hűtőfolyadék-továbbító csövet. Esetleg egy fékbetétet.

Mellesleg ha valami balesetet okozol, mert a kanyarban kirepült a főtengely a motorból, és a szakértő megállapítja, hogy az autód nem megfelelő műszaki állapota okozta a balesetet (és hidd el, megállapítja!), esetleg történt személyi sérülés is, akkor csak a rácsos ablakon keresztül a parkolóban gyönyörködhetsz a BMW-ben.

Légy olyan jó, ha így állsz hozzá a közlekedséhez, akkor inkább csak zárt pályán használd az autódat, ne veszélyeztesd felelegesen a többieket! Ezt most komolyan mondom, kérlek szépen!

2013. nov. 18. 17:58
 15/43 anonim ***** válasza:
71%

"Ezt most komolyan mondom, kérlek szépen!"

Feleslegesen, mert s.zarik bele. Ez is egy bunkó hülyegyerek.

2013. nov. 18. 18:00
 16/43 A kérdező kommentje:
60 litert nitró + benzint tankolok bele havonta, nekem az bőven elég, csak városban megyek és szinte csak este mert a nap bántja a szememet és kipirosodik olyan mintha sírnék ha belesüt a nap a szemembe.
2013. nov. 18. 18:01
 17/43 anonim ***** válasza:

Akkor legalább az sem fog zavarni, ha egyszer csak nem indul el többet, csak a BMW (=bunkó macsó vagyok, ezen ne sértődjenek meg a BMW-sek, a konkrét esetre mondom) feeling legyen. Még mindig jobb, ha az úton veszted életed, esetleg ölsz meg másokat is, mert nem cserélted a fékbetétet.

Ezzel a hozzáállással szerintem ne vegyél semmilyen autót, még buzukit se.

2013. nov. 18. 18:03
 18/43 anonim ***** válasza:
78%

Nitró plusz benzin? Az igen, és a dinitrogén-oxidot így simán otthon a konyhában elkevered a benzinnel ?:D:D:D:D:D Esetleg a habpatronból belebuborékoltatod a benzineskannába? :D:D:D:D:D

Oké, most jöttem rá, hogy kamu a kérdés, mert ennyire nem lehet buta senki sem :D

2013. nov. 18. 18:04
 19/43 anonim ***** válasza:

És ha beüt egy komolyabb hiba pl elfossa az egyik teleszkóp magát aminek darabja szerintem egy öreg bmw-hez is 40.000 ft-tól indul (a gagyik) vagy a kuplung ha ki fingik komplett szettbe biztos benne van az is 100 ezerbe minimum és még szerviz díjat nem is számoltam,de lehet hogy az árakat is alá becsültem.E mellet ott van a biztosítás és a teljesítmény adó is mivel első autód lesz bonusz 0-ról indulsz így jó magas lesz a biztosításod évi 40-50 gurigára számíthatsz. a teljesítmény adó meg legalább 30 ezer kb egy évre!

Nem véletlenül ajánlgassák a suzukikat opel astrákat első autónak vagy kevés pénzű embereknek,és normális értelmes emberek általában meg is fogadják ezeket a tanácsokat!Az autót nem csak tankolni kell hanem fenntartani is. Vagyis javíttatni ,rezsit fizetni rá stb!Arra meg ne adjál hogy úgyis csak városba használnád mert ott is okozhatsz balesetet a nem megfelelő műszaki állapotú BMW-del!De mivel még semmilyen autód nem volt nem tudod milyen nehéz szinte semmiből fenntartani egy kisebb autót is.

2013. nov. 18. 18:05
 20/43 anonim ***** válasza:

Ez igen öcsém. 30-at keresel havonta, ami lófas.z.

Kell neked a BMW érzés, de fentartani nem akarod de nem is tudnád.

Nem menőzni akarok, de 20 éves vagyok. Faterom vállalkozásában dolgozok. Havi 150-et keresek. Nem mondom, hogy sokat, de kezdő fizetésnek tökéletes. Spóroltam fél évig. Összejött kb 750 ezer. Vettem egy 3-as golf cabriot. Nem egy BMW tudom, de nekem ez tetszett. Sokkal olcsóbb fentartani és nyáron nagyobb élmény a cabrio, mint egy sima bmw. Pénzem is marad, fentartani is, tuningolni is ( ültetés, felni). És még fílinges is, mindez kb. Fele annyi pénzért.

Gatyád rá fog menni, remélem nem fogok veled találkozni, mert ahogy olvasom annyi eszed van, mint zsidónak fitymája.

2013. nov. 18. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!