Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
Úgy látom itt a sok kis gyereket a szüleik nem tanították meg ajó moddora hogy ne hülyézze és faxoza le amásikat ne efelé kel mennije az országnak és még ahelyesírással vagytok elfoglalva inkább egy kis ilem leckét vennétek
Ja legyetek boldokok anémet szarjaitokkal Több bmv látam lerommbani mint suzukit pedig suzukiból több darabb van az országba mint bmv ból de csak fizessétek rá az utolsó forintotokat is
Oké akkor most nem a kasztniról beszélek Laci :
(osztályozás 1-5-ig)
Suzuki komfort : 2 (hátul kicsi a hely nekem 183 cm vok )
Használhatóság : 2 (kis csomagtér/beltér,szeretek sátorozni)
Erő : 2,5(Csak a GTI miatt,igen vezettem)
Fogyasztás : 4 (Ezt nem kell kifejteni)
Szervíz igény/alkatrész árak : 4
Ha gondolod összehasonlíthatjuk egy szar némettel ugyan abból az évjáratból mint a suzukid van.
# 156 közöd nem sok te dumálsz mikor afelhasznevedet sem vállalod fel vállaljátok fel afelhasználói neveteket aztán dumáljatok.
Ahogy elnézem neked még autód sincs mert ide csak azok az álmodozók írnak és istenítik anémet szarokat akik csak az úton látnak autót
Egyébként ne térjetek el atémától atéma az hogy anémet autók szarok egyébként most vetem egy honda acordot
egy ilyet 7 milláért
és simán lealázom vele a legtöbb német huladékot ez legalább megbízható japán autó ami bizonyítot nem úgy mint afoskotró bmv-ék
de tudjátok mit legyen igazatok kiszállok a vitából elvégre a taknyos gyerekekre akik egy szar fos német autóról álmodoznak azokra rá kell hagyni mindent álmodozzatok csak tovább és képzeljétek el hogy egy fos német autóval jártok addig is maradjatok a fos astránál hátha lesz egyszer egy szarkotró fekália bmv tek Remélem most már jó így a mondat szerkezetem van benne elég változata a szar kifejezésének más szóval.
Én addig is járok a vadi új hondámmal amíg ti álmodoztok egy német csodagépről vagy egy 20 éves példányát istenítitek a a fekália kotró bmv nek amin már Jerry a kis egér is átszalad annyira kulává van rohadva a kasztnija hála a német precizitásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!