Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0

Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)

2013. ápr. 24. 10:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/220 anonim ***** válasza:
94%

Ki néz meg egy Mondeot az utcán? Ez egy középkategóriás tucatautó, naponta több tucatot láthatunk az utakon, nincs benne semmi különleges.

Nekem nincs vele bajom, elvisz A-ból B-be, állítólag egész jó vezetni is, de ennyi. Semmi különleges nincs benne. Ha vettél volna ennyiért egy MX-5 mazdát, na abban megnéznének, de ebben biztosan nem. Ezt nem elfogultságból mondom, és nem is volt Mazdám, de a héten az volt az egyetlen autó, amit megbámultam.

Ha esetleg érdekel, 28 éves vagyok, és egy 16 éves BMW 328i-t hajtok. Abban sem bámulnak meg, de nem is másnak vettem, hanem magamnak, mert bitang jó vezetni, de a hétköznapokban is használható.

2013. máj. 3. 17:42
 112/220 anonim ***** válasza:
90%
Az Audi márka presztizs márka, a ford csak közép osztály te VERÉB nem tudod felfogni mi ? :D Nem baj,már jó pár napja rajtad röhögünk! Nem veszed észre ,hogy nem azért fikázzák a mondejót mert téged akarnak húzni,hanem mert 10 hozzászólóból 10-nek nem ér annyit mint amennyit kérnek érte.
2013. máj. 3. 17:47
 113/220 A kérdező kommentje:
Mazdára visszatérve szüleimnek 3 mas mazda van de leírni nem lehet akkora a különbség a 2 autó közt. Az ilyen ”veréb” meg hasonló megjegyzéseket meg hanyagolljuk. Amég én nem teszek másra jelzőket így ő se tegye. Amúgy meg annyira odavagytok az Audiért de semmivel nem néz ki jobban mint a mondeo. Csak ugye 4 karika és már el is élveztek.....
2013. máj. 3. 18:28
 114/220 anonim ***** válasza:
34%

113 választ jelez eddig a rendszer. Abból legyen mondjuk 30 a tied + 5,a ki azt írta, hogy jó. 113-(~)35= 78. Ennek ellenére te még mindig azt bizonygatod, hogy az a maradék (maximum 5) ember és te istenek vagytok, míg a többi csak idióta, életképtelen halandó. Mindezt azért, mert szerelmes vagy egy tucatautóba, miközben ez elvakít. Nem látod a fától az erdőt, ember!

-Tesztekre annyit értesz, hogy milyen idióta jelzőkkel illetik.

-Kategóriákkal sorolsz egy tucatautót.

-Leszarozol mindenféle más autód, mert neked a világ legjobb autója van, ami ugyebár egy 2006-os Mondeo.....

Nézzél magadba! Ha körülötted mindenki hülye, akkor nem lehet, hogy te vagy elmeháborodott? Oké, hogy szereted, de szeresd feltűnésmentesen! Nekem is egy tucatautó az, ami imponál, de mégsem teszek ki havonta olyan kérdést, hogy "Szerintetek létezik jobb autó az ötös, vagy négyes Golfnál?"

Azért nem, mert persze, hogy van. Ezek csak kis foscsimbókok az autóipar hatalmas fellegében, engem mégis megfogtak. Lefoscsimbókozom, pedig szeretem. Lefoscsimbókozom, mert tudom, tisztában vagyok a környezetével és a magaméval is! Részemről ennyit!

2013. máj. 3. 19:12
 115/220 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet veletek. Bizton állítom , hogy Toyota, Nissan, Suzuki, Opel, vw, ,Kia, Citroen, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volvo ezektől biztosan jobb a mondeo
2013. máj. 3. 19:21
 116/220 anonim ***** válasza:
91%
Hogy is ne! Egy Nissant mondj, amelyik alulmúlja a Ford legnagyobb szégyenét, a KA-t! Ugyanezt az összes többi márkától, amit felsoroltál!
2013. máj. 3. 19:57
 117/220 anonim ***** válasza:
68%
Hasonlíthatod a Mondeodat akár egy ezerkettes Kia Riohoz is. Pedig ha jól emlékszem te kategorizáltad az autódat följebb.. Bár ha sz@rban van a haza, akkor egyből a legalsóbbak közül hozol fel példát! :)
2013. máj. 3. 19:59
 118/220 anonim ***** válasza:
90%

A Mazda 3 egy kategóriával lejjebb van, a Mazda 6-tal kéne összehasonlítanod. De egyébként is a az MX-5-öt azért hoztam példának, mert az olyan autó, amiben az emberek megnéznek. Persze szezonális, nem praktikus autó. Használható autók közül most az Audik olyanok, hogy utána fordulsz az utcán (nem volt és nincs is Audim).

Szerintem te az a fajta ember vagy, akinek ha Moszkvicsa lenne, akkor is meg lenne győződve róla, hogy az a legjobb autó. Minden emberben megvan ez valamennyire, mert igyekszik magának igazolni, hogy jól választott, mikor az adott dolog mellett döntött. Egyébként semmi bajom a Mondeoddal, a sajtó is dícsérte, mikor tesztelték, de te kicsit többnek tartod, mint ami valójában.

2013. máj. 3. 20:55
 119/220 A kérdező kommentje:

Félre ne értsetek nem tartom többre.

Csak tapasztalatból írom ,hogy nem rosz autó valamint ,hogy azért van megjelenése szép nagy autó.

Korábban volt opel astrám amiről tudtam nem egy nagy szám.

2013. máj. 3. 20:57
 120/220 A kérdező kommentje:
Úgy értem ,hogy a Mondeotól fentebb csak Az Audi Bmw Mercedes stb. hasonló autók vannak fentebb de ezekből se mindegyik modell. Ugyanis múltkor olvastam Az A4 es audit hasonlították össze a Mondeoval.
2013. máj. 3. 20:59
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!