Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
Azért egy bankigazgató tényleg ne swiftből szálljon ki! :D
Mondjuk valószínű,hogy nem is ilyen mondeoból...
Képzeld sok cégvezetőnek Mondeoja van te szerencsétlen.....
A mondeo üzleti autó nem egy hétköznapi szar
"Képzeld sok cégvezetőnek Mondeoja van te szerencsétlen....."
És sok cégvezetőnek van Porscheja, X5-je, Q7-e, Bentley-je vagy Jaguarja. Ebből mit lehet levonni? Semmit :D
Hát ezek a német fosimádók még mindig nem értik miver akasztniján kívűl nem tudtok más negatívumot felhozni asuzuki melet így nekem van igazam és ahelyesírásos hülyeségeitetekkel jösztök mert nem tudtok mit mondani mondjatok valami újjat mer ez már unalmas ahogy abmv tek is 0 vezetési élmény volt szerencsém kipróbálni az autómata audik meg bmv még unalmasabbak
Ja az audisnak igen elmégy télen a havon én meg úszok aszuzukimmal na erről beszélek folyton ilyeneket szóltok be ha valaki szuzukit akar vene mert nem opelt bmv cesz na erről ennyit és már megint ahelyesírásos szart fogjátok mondani mert nem tudtok megcáfolni és ere terelitek aszót inkább feküdjetek vissza aludni.
Ja az audisnak meg még anyit ok hogy te az audiddal elmégy az aszfalton de én asusukimmal az erdőben is eltudok menni ahol egy német csodagép bmv3.5,7 stb audi 3,4,7,8 stb képtelen elmeni mert mihest lemegy az aszfaltról elakad még a q 7 audinál vagy az x5 bmv nél is jobb terepjáró képessége van egy régifajta swiftnek heee ezért is hulladékok anémet autók mert egy rendes terepjárót sem képesek gyártani na de mindegy tudom hogy a gyakori kérdéseket anémet fanatikusok uralják szóval itt más típusú autót még szóba sem lehet hozni lehajolok elöttetek és esedezem bocsánatotokért német fan királyok XD HAAAAA
Ja és én még senkit nem sértegetem hogy milyen farok,meg hülye gyökér stb szóval ahelyet hogy helyesírásos baromsággal jösztök mert nem tudtok mit mondani hogy meg cáfoljátok az igazamat ahelyet tanúljatok egy kis illemet szóval nem mentek semmire anyelvtan könyvetetekkel ha kb egy cigány illem szintjére sülyedtek a beszólásaitokkal de nyugodtan égessétek magatokat és legyetek boldogok ahelyesírásotokkal én legalább nem sértegetek senkit csak a német fos hulladék autókat de azok csak tárgyak és nem emberek de az érzelmileg labilis emberek akik imádják az autóikat szinte már emerszámba veszik inkább menyetek el egy agytúrkászhoz majd segít hogy megértesse veletek az autó nem élőlény :)
Mercedes? Porsche Cayenne? Ford F széria?
Macilaci... Ásd már el magad! Ha ennyire hulye vagy a témához, akkor ne erőltesd már, kérlek!
Az, hogy a mondeo üzletembereknek van és nem egy mindennapi sz@r.. Hát... Hogy teged idézzelek: "hülye vagy te fiam, csak nem forogsz".
BMW 0 vezetési élmény? Szerintem te nem vezettél még BMW-t. Kategóriájának legélvezetesebb autóit csinálják, és ezt nem én mondom, hanem azok az újságírók, akik több száz féle autót vezettek.
Különösebb bajom nincs a Suzukikkal, jó céleszközök, de ezen kívül semmit nem tudnak nyújtani. Megbízhatóak, mert egyszerűek, mint a faék, és a könnyű autó miatt a mechanikai alkatrészek terhelése is sokkal kisebb. De ezen kívül nem sok mindent nyújtanak, sehol nincsenek komfortban és útfekvésben más típusokhoz képest.
A németek nem igazán csinálnak terepjárókat, talán a VW Tuareg nevezhető annak. Vagy már attól is szar egy autógyár, hogy nem gyárt terepjárót? Akkor jókora szar a Ferrari is, azok sem csinálnak, sőt még egy patakon sem tudsz átkelni egy Enzoval, há' mekkora szar mán, nem?
Egyébként nem vagyok német autó mániás, sok japán autó is tetszik, sőt vannak olasz, francia, amerikai autók is, amik tetszenek. Németek közül pedig az Opelt kifejezetten nem szeretem, sőt a Mercedest sem, kivéve pár régebbi típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!