Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
de akor sem kéne sértegetni valakit azért mert egy autóról nektek nem tetszó vélemnyt ír én senkit nem sértegetem csak abmv ről montam ell avéleményem ez most olyan mikor ti kritizáljátok asuzukit vagy afordot attól nem kéne hülyézni megg farkazni ÉRTEM
KÁPÍSE B|
Macilaci 1., Tanulj meg írni Te tinó,talán ökör lesz belőled.
2., Olyannyira sötét vagy,hogy nem tudod meg tanulni az egyszerű autó neveket.
3.,Japánban a BMW és a Merci is ritkaság,először gondolkodj és nézz utána mielőtt hülyeségeket írnál.
4.,Te nem nyilvánítasz véleményt csak le "foskotrózod" a másik márkát. Ebből az világlik ki ,hogy élvezed ha anonimitásod kihasználva feszültséget kelthetsz ,mert a való életben egy kis nudli vagy ! Olvasd el miket írtál te szerencsétlen "jószág" (bár szegény állatokat nem akarom megsérteni,hogy közéjük sorollak)!
Kérdezőnek :
Te is olyan ártatlan vagy macilaci!
Te sose szarozol más autót :
"70 es charger büszke lehetsz a 40 éves szarodra:) "
Te sose sértegetsz másokat :
"Hülye vagy te fiam csak nem forogsz....."
Szóval szerintem ,beszéljetek meg egy találkozót macilacival,ahol addig sz*pjátok egymást ,míg jó nem lesz,szerencsétlen véglények!
Te utólsó ez ist az bizonyítja hogy nekem van igazam mert megink ahelyesírásos marhasággal jösz szerintem csak az értő olvasásoddal van baj hogy nem fogod fel miért nem jók abmv-k
Amúgymeg foskotrózok miért baj ha ti is foskotróztok egy suzukira vagy fordra stb és megsem magyarázzátok miért csak folyton akasztnit mondjátok hogy azért szar mert ahülye népitélet véget leírjátok amárkát.Vagy ha egy illető nem egy német csodagépet akar venni azt is lehurrogjátok,szóval erről ennyit ha meg valaki bántja az imádot német szarokat annak egyből neki estek Úgy hogy inkább maradj csendben. Ügye neked is rosszul esik ha azt az autót tartják szarnak ami éppen neked tetszik na látod. Ha majd nem fogjátok foskotrózni a suzukit meg sörösdobozból van meg hasonló bejegyzéseket írni akkor én sem fogom ocsmárolni a német hulladék autókat.
Én megtanultam írni tanulj meg olvasni és a helyesírásos beszólásoddal csak engem igazolsz hogy igazam van mert nem tudsz mit felhozni a foskotró német autók mellet , ez is bizonyítja azt,hogy a német autók vackok főként az opel és a bmv
"Járj Suzukival, és legyél boldog. Az még talán a Mondeónál is jobb. "
Azért ehhez már pofa kell......
1., Már fentebb leírtam a véleményem a fordról szépen ,nem vette a lapot a Kérdező .
2., Nem ócsároltam a suzukit.
3., Bocs ha nem értem a dialektusod.
4., Audim van nyugodtan foskotrózhatod,de ez elmegy télen is ,sárban is,míg a sörösdobozod csak úszik a szmötyi tetején. Vagy hozzál el a suzukiddal pár bútort a kocsiban. Nincs semmi bajom a suzukikkal,nem vagyok egy jujj de elfogult ember,de szeretem a funkcionális autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!