Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0

Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)

2013. ápr. 24. 10:35
 161/220 anonim ***** válasza:
5%

Ja sziasztok további jó veszekedést a kérdezővel :) Megyek és teszek egy kört a hondámmal és letolom az útról az a fosvageneseket és az opelosokat errefelé sok van belőlük a szarkavaro német csodagépekből ja és mindig áll egy egy példány valamelyikből az útszélén füstölgő motorral vagy felcsavarodva egy fára :)

sziasztok további jó lerobbanásokat kívánok anémet fekália autók imádóinak.

2013. máj. 4. 13:05
 162/220 anonim ***** válasza:
5%
szevasztok
2013. máj. 4. 13:05
 163/220 anonim ***** válasza:
71%
Miért te érted amit abban a mondatban leírtál? Jelentkezzen, aki érti macilacin kívül, mert úgy látszik mi ilyen műveletlen parasztok vagyunk, hogy nem tudunk egy tisztességesen megfogalmazott mondatot értelmezni. :) Barátom, ha itt valakinek iskolába kéne menni, az te vagy. Miért kellett megvédened a Suzukit, ha itt nem is volt róla szó? Egyébként van annyi eszem, hogy olyan választok, ami az én igényeimnek megfelel, és ez jelen esetben egy 3-as BMW. Nem a jelvény, nem a külseje miatt, igazából nem tartom különösebben szép autónak. De egy jól felszerelt, kényelmes autó, amivel egy jó úton olyat tudok autózni, hogy fülig ér a szám. 193 LE, pont elég. 16 évesen, 280ezer km-rel az órájában nem kell rátöltenem olajat két csere közt, annyira szarok ezen a német autók. Hozhatod a linkelt Accordot is, csak a visszapillantómban fogom látni . Egyébként tetszenek ezek az Accordok, de nincs ennyi pénzem, és ha lenne sem ilyen autót vennék. Na szóval a szar BMW-mben 16 év után minden extra működik, a kétzónás digitális klíma is.
2013. máj. 4. 13:07
 164/220 anonim ***** válasza:
52%
Oké macilaci,gyere alázz le! De tudod mit ! Fogadjunk forgalmiba! Aki veszít az 5 azaz egy öt forintért eladja a másiknak az autóját ! Oké ?
2013. máj. 4. 13:13
 165/220 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!Te mit képzelsz magadról mostmár? én leírtam a véleményem és állítottad hogy te senkit nem sértegetsz!Nekem meg azt mered írni a sza*os mondeoddal a pi*sád alatt a sza*os 20 éveddel,hogy "te szerencsétlen"? Mit képzelsz magadról?Járj a sza*os mondeoddal,had röhögjenek rajt!

Kívánok neked porlasztócsúcsokban,turbókban,magasnyomású szivattyúban sok bosszankodást!na szia :D

2013. máj. 4. 13:16
 166/220 anonim ***** válasza:
52%
Kifelejtetted az izzókat,reléket,biztosítékokat!!!
2013. máj. 4. 13:22
 167/220 anonim ***** válasza:
52%
Oké,akkor én is linkelek ,pont most fogok venni egy ilyet a nyáron : [link]
2013. máj. 4. 13:27
 168/220 anonim ***** válasza:
91%
hogy van ilyen sok embernek ennyi pénze,hogy ilyen szép Audit vegyen.Mit dolgozol ha szabad kérdeznem?:D
2013. máj. 4. 14:04
 169/220 anonim ***** válasza:
Ha annyit írok ,hogy autóiparban dolgozom elég?
2013. máj. 4. 14:06
 170/220 anonim ***** válasza:
91%
nem,mert nem vágom még így se.talán ha kereskedésed van :D azok bizt lehúzzák az embert :D
2013. máj. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!