Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? Szerintetek jó választás lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon bejön, és szerintem jó árban is van. Linkelhettek hasonló kategóriájú-árú autókat is. Köszönöm

2013. márc. 17. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fenn tudod tartani .. A vetelar ezesetben a legkisebb koltseg ..Mert ahogy mondani szoktak : ha majomra van penzed,legyen bananra is .
2013. márc. 17. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyik kedvenc autóm. Nagyszerűen ötvözi a kényelmet és a sportosságot.

Egyébként ott van még a Mercedes S63 AMG, Maserati, stb.

2013. márc. 17. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy neked megéri-e.

Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Én 6 millióért vennék valami más új autót esetleg kevesebb extrával, nem 183.000 km-rel és nem ilyen bazi nagy motorral. Nekem pl teljesen fölösleges a 450 lóerő, mert nem versenypályára kellene. Az átírás, adója is szép összeg lehet. Nem meg egy 5,2 literes motorral nem fogsz 4-5 literrel eljárni.

2013. márc. 17. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor mondom hogy miért nem éri meg.

183.000 KM 2.tulajos és 6 éves még a korral nem is lenne baj csak nem 6 milkáért

2013. márc. 17. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Teljesen reális futásteljesítmény egy 8-as Audinak évi 30.000 km. Szerintetek emberek a közértbe járni vesznek ilyen autókat? Hihetetlen... :D Többek között ez a hozzáállás is eredményezi azt, hogy ennyien tekerik az órát. Na de ez már nagyon off.

Németországban a legolcsóbbak kerülnek ennyibe, és akkor nem beszéltünk még regadóról meg egyebekről. Az autó szerintem sérült volt, igaz, nem is írják, hogy sérülésmentes. Képek alapján nem rossz, alaposan át kell nézetni, akár jó vétel is lehet.

2013. márc. 17. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. De nem is azt írtam, hogy sok a benne lévő km, hanem azt, hogy ha 6 milliót költenék autóra, akkor egy 0 km-eset vennék. Nem kell hogy ilyen böszme nagy motor legyen benne meg maga az autó is ilyen bálna legyen.

Pár hónapja 174.000 km-rel vettem hasonló korú használt autót. Nem ilyen presztizsautót, nekem inkább a használhatóság volt a cél.

2013. márc. 17. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól van már, ennél az autónál nem a használhatóság meg a praktikusság, vagy a takarékosság a cél. Ennyi pénzért nagyon megéri, nem sok ilyen full extrás autó van ennyi pénzért. Bár talán pont ezért nem kéne megvenni, mert elég olcsó (még ha sokan sokallják is az árát).
2013. márc. 18. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
ez épphogy drága gondolkozzál már ennyi pénzért milyen autókat lehet venni:)
2013. márc. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!