Milyen motort válasszak?
yamaha dt 50, derbi senda, aprila rx50 mx50, honda hm cre 50 (nekem ilyen van :D ), de lényegében minden olyan motor amiben am6-os blokk van jó választás.
ui. szerintem neked supermoto lenne az ideális ha mű uton szeretnél motorozni. viszont a magasságod probléma lehet de ha van olyan ismerősöd akinek ilyen motorja van kérd meg hogy had próbáld ki és kiderül.
Egy simsonról tuti leérne a lábad.Egy aprilia rs-ről is de amik vannak belőle a piacon azok nem jó állapotúak.
Yamaha dt ,meg az aprilia tuareget sem ajánlom mert sok gond van velük,ilyet csak akkor vegyél ha aszfalton kímélva akarod használni és jó gyári állapotúhoz jutsz hozzá.
RIEJU RR 50 AM6 erről sokat nemtok de jól néz ki
GILERA GSM 50
a gilérák általában jól össze vannak rakva
[link] ez sem lehet olyan rossz
[link] ilyet is lehet ha jó állapotú
Én azt mondom hogy a hasznaltmotor.hu nézegesd a pénztárcádhoz mérve a lehetőségeket,majd fogj egy pasit aki ért hozzá és menjetek el nézegetni a mocikat hogy menniyre jó állapotúak,hogy ne vágjanak át!
Sok sikert a motorozáshoz!
vagy keress egy szerelőt aki elkísér vásárolni, és biztos a siker.
Olyan motorral amiben am6-os motor dolgozik nagyot nem tévedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!