Nemrég lett meg a jogsim, és szeretnék hozzá egy motort (illetve inkább egy robogót) venni. A Vespán kívül mást nem is igen ismerek, és szeretném szélesebb körben látni a választékot. Mit tudnátok ajánlani (főként városi közlekedésre)?
2011. dec. 5. 14:41
1/9 anonim válasza:
Kellene tudni, mennyi az annyi?
Milyen jogsid van?
Milyen gépekkel van rutinod?
2011. dec. 5. 14:45
2/9 anonim válasza:
Jogosítvány és még is robogó? ha M lenne még érteném is itt inkább rendes motorokat kell venni/nézni kezdésnek elég 125CM3 többet úgy sem vezethetsz ahogy kiveszem az írásodból vagy lehet még azt sem hanem csak sima SMK-t 50CM3-ig na mindegy, nekem ETZ-m volt de az gyenge a 150 már erősebb, a mai robogókhoz nem értek, de hallomásból tudom ajánlani ezeket: Gilera (runner) Aprilia sr, Piaggic zip, Honda dio, Yamaha yog/neo's/aerox. csak ne kínai azaz olasz és japán jöhet.
2011. dec. 5. 15:23
3/9 A kérdező kommentje:
Szóval:
1.000.000-nál ne legyen drágább.
125 ccm-ig vezethetek.
Rutinom pedig (a gyakorlati órákat leszámítva) egyáltalán nincs, abszolút kezdő vagyok.
2011. dec. 5. 18:16
4/9 anonim válasza:
Tanulómotor kell neked, kis váltós, attól hogy 125-ig vezethetsz lehet elég lenne kissebb motorral tanulni, testsúlyod és magasságod sajnos nem ismerem, de én ilyesmikre gondolok mint a jó öreg Simson ( [link] ) vagy egy kicsit modernebb Yamaha DT ( [link] ).
2011. dec. 5. 22:26
5/9 anonim válasza:
Így már könnyebb: elsőnek, főleg 125-ös jogsival elég vmi olcsó, megbízható, strapabíró gépsas: én egy DT 125-öt ajánlok. Egy '95 környéki, e-h tárcsafékes modellt, szép-jó állapotban 250 körül kapni.
2011. dec. 6. 08:52
6/9 A kérdező kommentje:
Kösz a tippeket, hasznosak voltak!
Én is gondoltam, hogy kisebbel kéne kezdeni, hát majd eldöntöm.
Egyébként, ha már fönt megemlítettem: A Vespákról tudtok vmit mondani? (mert én hallottam ezt is, azt is, van, aki szerint olyan mint a kínai, van aki azt mondja, használható.)
2011. dec. 6. 19:45
7/9 A kérdező kommentje:
Csak azért, nehogy zsákutcába fussak...
2011. dec. 6. 19:45
8/9 anonim válasza:
Nekem volt több olasz robogóm is 50-180cm3 között, összeségében pozitív tapasztalattal.
Vespát nem ismerem konkrétan, de mondhatni a robogók őse, kiforrottnak kell lennie és ugye, olasz, ami robogóban jót jelent sztem.
Alkatrészellátás után érdeklődnék, de ha egy ilyet veszel, megnéznek vele, mert ritka darbok.
2011. dec. 7. 13:11
9/9 anonim válasza:
szerintem simsonnal startolhatsz,aztán dt 125 vagy husqvarna 125 sm :D nézz videót, olvass tesztet,megnézhetsz élőben pár mocit..a te döntésed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!