BMW 3-as kupét (e46) vennék. A fogyasztás valamint a megbizhatóság nagy hatással lesz a választásomra ezért a 320i a felső határ. Négyféle motor között vacilálok.20i,20d,18i,18d. Melyik szerintetek a problémamentesebb választás?
Én mindenképp a 320d -t venném. nem sokkal nagyobb a 20 mint a 18, de az a kevés köbcenti is sokat jelent néha, ráadásul fogyasztásban sem sokkal több, szinte elhanyagolható.
..bár 2000ccm alatt/körül nem olyan nagy a fogyasztás különbsége a benzin és dízel közt, de a benzines akkor is többet fogyaszt. példának csak annyit h nekem van egy 2.4 Audi A6, szomszédnak meg egy 525d, az enyém 3 literrel többet eszik. :/
dehogy eszik meg annyit. nekem 18i van és 10l alatt van városban, 8,5 az átlagfogyasztásom. de inkább vállalnék be olyan +1 litert +30 lóért cserébe :)
jobb fent látható a nagy átlag. középtávon van 10l átlagnál. Ennyit fogyaszt egy 150 lovas 6 hengeres, cserébe élmény vele menni, jól ugrik és a porlaszókért, turbóért sem kell aggódni. ha utazol vele nagyon sokat, pláne, és akkor a többletfogyi se gond ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!