Melyik a jobb választás?
Egyik sem.
Presztízs bármelyik - ha bírod anyagilag.
Évente eltankolod és szervizre költöd a kocsid árát alaphangon.
Nem véleményt hanem tapasztalatot olvasol.
Elvileg a Merci a költségmentesebb de csak addig amíg el nem fossa magát valami,amit addig jelentéktelennek gondoltál.
Egy első légrugó javíttatása 6 (!!) kilómban fájt.
Ezért kínálják ezt mondjuk fél áron,hónapok óta hiába:
A Bömösöm? 730D.
Egy év alatt másfelet költöttem a kétmilliós kocsira (turbó,fékek,futómű etc.)
Fogyasztásban ma már nincs nagy különbség dízel és benzines közt illetve a GÁZ mindkettőbe jó ötlet,bő harmadával csökkenti a tankolás költségeit.
Ha már 2-3 millát költenél autóra,inkább ezt javaslom az igényeid alapján mindenből a legkiválóbb.
Sajnos nagyon kevés.
Erre az "E"-re viszont mozdulj rá mert az alkalmi vétel másnak is az!
A kilométertől ne riadj meg,3x ennyit is elmegy gond nélkül!
Sok sikert.
:o)
Szia! Nekem egy W220-as 320 V6 benzines S Mercim van. Egyenlőre nem hirdetem de építkezés miatt legkésőbb ősszel kénytelen leszek eladni.
Ha érdekel privátban tudunk beszélni. :)
Az autó magyarországi. Xenon, bőr-fa kormány, ülésfűtés/üléshűtés/ülésmasszírozás. (a hátsó ülések "csak" fűthető funkcióval rendelkeznek)
BOSE Hifi. (12 hangszórós). Működő beépített autótelefon, Comand információs rendszer. stb stb stb...
Fékbetéteket, olajat (Mobil 1), váltóolajat 10 000km-el ezelőtt cseréltem.
A légrugói jó állapotban vannak, 4-5 nap állás után sem "ülnek" le.
A bőrülései és a belső fekete kívül SmaragdSchwarz (szürke-kék-fekete keveréke)
Színkód: 189 U
Presztízsre, kényelemre, fogyasztásra sincs panaszom. :)
Azért nem dízelmotorral vettem mert féltem a turbó/porlasztó gondoktól és sok futott km-től.
A bmw-vel pedig rossz tapasztalataim voltak. (E 39)
Előző vagyok. Még egy gondolat a w220 Mercikkel kapcsolatban.
Ízig-vérig luxusautó de egyetlen gyenge pontja a légrugók. Cseréjük igen költséges de földöntúli kényelmet adnak az autózásnak akár rossz úton is.
Ha hibásak azt onnan lehet tudni, hogy reggelre az autó "leül" a kerekeire. Ennek az az oka, hogy a légrugók nem tudják megtartani a nyomást. Általában 200 000 Km-t bírnak.
Az enyémben még az előző tulajdonos cserélte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!