Volkswagen golf 3 1,9 tdi v. Honda civic 1,6 vti? Melyik lenne jobb választás?
/Teljesítményhez képesti fogyasztás,Szervizigény,Sebesség/
FIATAL VAGYOK 19/F
Szereted szabályoztatni az autót, meg állatkodni, kapartatni vele? Ha igen, akkor a Honda.
Ha nem, akkor a VW.
http://www.youtube.com/watch?v=F_Gfs564YzQ
a Civichez ennyit fűzök. Ez a gyári, amúgy elmegy 7-8 lityivel, ha nem rúgod neki.
Véleményem szerint Civic:) Formára szebb, fogyasztásra se vészes, megbízható( bár reális hogy szét vannak hajtva, de bírják!) hálás autó, szeret pörögni-> kinek előny kinek hátrány
Ugyanakkor a golf se rossz választás, az 1.9-es motort nagyon szeretik jó megbízható konstrukció, karosszériája szeret rohadni meg szerintem nem is szép, de egy igénytelen igásló sokáig elmegy, fenntartási költség kb annyi mint a Civicnél
Úgyhogy állapot alapján dönts
Nekem a Civic eléggé tetszik.
De azért nem vadulni csak vele!
Golf. M ennyire ragaszkodsz a Golfhoz? Ott van az Ibiza abból is van 1,9 TDi és árban olcsóbban jutsz hozzá a motor meg ugyan úgy VW.
Civic meg a Homasita reklám autója :) Minden spoiler matrica légbeömlő amit ott lehet venni ezekből 2 min van egy civicen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!