Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
na mi van már ilyenkor nem vagytok nyelvtan zsenik ha ti is szóba jösztök hogy elvétettétek a szent helyesírási sza..rotokat gondolhattátok volna ti a helyesírás mániások a jöhetek alatt a jöhettekket értettem na ilyenkor már mindjárt nem vagytok annyira oda a helyesírásért ha ti is hibáztok a helyesírás közben szóval megint besz..szoptátok 1000-rel XD :)
Utó írat akkor sem fogok ezen a fórumon helyesen írni ha cigány gyerekek potyognak az égből még akkor sem
,Ja senkit nem,rdekel nem egy ,,kérdésnél lát,tam már hogy szegény, gyerek f,ejét l,eszedték csak ,azért ,mert amelyik helyet meiket írt ,na miről van itt szó Iq zsenik !!!!!
Remélem ez már van anyira tagolt stop mint az agyatok ,stop
Egy nagy ló faxt nyelvtan tanár nemesebbik felébe ezen a fórumon,de egy jó 50-60 centiset :)
És hogy még mindig kötekedtek ez azt bizonyítja nekem van igazam mert nembírjátok elviselni az igazságot az elhalt agysejtjeitekkel hogy nincs igazatok,na mindegy csak írkáljatok fejezétek be ti utóljára avitát mert addig úgysem hadjátok abba amíg rátok nem hagyom.
Amúgymeg olyanok véleményére nem adok akik még afelhasználó nevüket sem képes felválalni mert egy gyáva senki házik mert enyire féltitek a statisztikátokat, hogy jó színben tünjetek fell hogy mennyire helyes válaszokat adnak féltek hogy titeket is lepontozna mert afelhasználói név felválalásával követhetők lennétek .
ez is csak azt bizonyítja nekem van igazam és ha egy választ nem tudtok megcáfolni vagy az alogikus és igaz már rögtön ahely4esírás bla bla blával álll elő valki .
ja és megint be ...szoptátok JÁÁÁÁ !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!