Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
Nem tudom, hogy melyik az idiótább.. A Mondeoőrült elmebeteg, vagy a Suzukimániás kamugép, aki a Mondeoőrültnek a pártját fogja, miközben saját magának ír ellent ("fos német sz.rok"). Nem mellesleg utóbbi egy ép-kézláb mondatot, de meg szokapcsolatot nem tud összerakni. Azt hiszem ez az izé Szemelynél bőven hülyébb.
De azért az se rossz, hogy szenteknek hiszitek magatokat! Csak nehogy valaki lehülyézzen titeket, miután 15 évesnek tituláljátok a válaszadókat. IDIÓTÁK!
Na jó elég volt ebből. Felnőtt emberek vagyunk:)
maradjunk annyiba ,hogy mindenki olyan autót vesz ami neki tetszik:) Nyílván mindenki megvédi az autóját ez természetes:)
Na most megírom a finálét jól szo...pattalak titeket azaz igazság semmilyen autómárkával nincs bajom és az egyik kedvencem az audi a6 quatró 3.0 dízel csak nem a hülye automata vagy szekvenciális váltóval szerelt változat.
Jót röhögte hogy mennyi gyökér van ezen a fórumon akik ennyire márka fanatikusak és lehet őket húzatni vele remélem senki nem kapott agyvérzést.
A keszekusza mondatok és a helyesírásra való nem figyelés is a tervem része volt ,hogy beszóljatok mert mindig akad egy nyelvtan tanár aki ha nem tudja megcáfolni a válaszomat állandóan a helyesírásos bla bla blával jön. A kacagástól alig kaptam levegőt hogy menyi gyökér van itt akiket lehet cukkolni ilyen hülyeségekkel ,mert egy 5 éves ovis kisgyerek értelmi szintjén vannak sőt tán még el sem érik azt a szintet.
Ja a szuzukiról szenttüll állítom még mindig hogy igen jó kis megbízható autó nekem is volt csak kicsi lett mert kelet a hely a csomagoknak a külföldi utak véget. Először egy toyota carinát vetem és most jött össze a lóvé az accordra, de városi kocsinak és még magyar országon való utazgatásra első osztályú a suzuki swift is.Főleg akkor ha valaki minimum bérből él és örül ha tud venni egy régi fajta swiftet és fent tudja tartani.
Remélem jó lecke volt ,hogy más kérdéseknél ne kössetek bele a másikba csak azért mert az nem a német márkát írja vagy éppen egy kérdezőnek nem kell német autó.
Ja és tényleg nem kéne le hülyézni meg le faxozni a másikat csak azért mert nem ért veletek egyet,mert más véleményen van.
Tisztelet a kivételnek láttam a válaszok között volt olyan is akit vagy hidegen hagyott ,hogy szidtam a német vasakat,vagy csak sejtette hogy valami huncutság van itt.
Hű, micsoda intelligens, ördögi terv. Persze mi vagyunk az óvodások, nem az, aki trollkodik. :) Azért a fináléba is becsúszott pár baki, például "magyar országon". Ezért általános iskolában is kapásból jár az egyes. Általában nem szoktam nyelvtan náciskodni, de egy bizonyos szint nálam is kiveri a biztosítékot.
Egyébként nem emlékszem, hogy bárki is fanatikusan egy márka mellett kakaskodott volna, és azt is többen megindokoltuk, hogy mit kifogásolunk vagy szeretünk adott autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!