Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0

Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)

2013. ápr. 24. 10:35
 211/220 A kérdező kommentje:
Szakadt mondeo? Akkor neked biztos ferrarid van ha ez a véleményed a Fordról....
2013. máj. 5. 15:05
 212/220 anonim ***** válasza:
93%

Macilaci, milyen jól elbeszélgetsz magaddal. Csak nem felidegesítetted magad? Kapkodsz, a mondataid felének már megint nincs értelme. Remélem te sem hiszed el ezt a sok ökörséget, amit összehordasz. Marha logikus következtétes, hogy mivel szóvátesszük, hogy még írni is hülye vagy, akkor biztos neked van igazad. Nem, nincs igazad, és írni, fogalmazni sem tudsz. Egyetlen értelmes hozzászólást vagy logikus érvelést nem tudtál produkálni, csak fröcsögni a hülyeségeidet.

A nickemet pedig nem fogom közzétenni, mert utána minden baromsággal betalálnál. A privát üzenetes trükk is elég ócska volt. :) Azt pont leszarom, hogy hány %-os vagyok, mivel többnyire nem is használom ezt az oldalt. De a te arányodból ítélve máshol is nagyon okosakat mondhatsz.

2013. máj. 5. 15:17
 213/220 anonim ***** válasza:
Kérdező : A szakadt mondeo alatt ,egy régi elhanyagolt modellt értek. Nincs ferrarim,nem is vágyom rá ,számomra a tökéletesen felesleges kategória.
2013. máj. 5. 16:02
 214/220 A kérdező kommentje:
így már más
2013. máj. 5. 20:16
 215/220 audiofly ***** válasza:
34%

Hú, lehet, hogy már későn írok. Több mint egy hete írtam ide, de képzeljétek el , jött egy forma a Fordjával, hogy nem tudja miért ingadozik az alapjárat, és néha 30 percet szenved , hogy beindítsa. Hát kérem szépen , ez egy 2 éves Ford Mondeo volt ráadásul kombi.

1. MAF érzékelő kiment belőle ( Mass flow sensor)

2. DPFE és EGR érzékelő is szintén (Deltra Pressure Feedback és Exhaust Gas Return )

3. A motortartó bak le volt szakadva.

4. A váltóból kifolyt szinte az egész olaj ( ezt nem jelezte a srác , de gondoltam szólok neki )

5. Az önindító ugye a sok indítástól

Egy diagnosztika ugye szinte semmi pénz, de ezeket cserélni nem kis mulatság. Kb. ennyi a véleményem a Fordrol. Nálam nagyon sok Fordos megfordul.

U.I : munka közbe beszélgettem vele, és mondta hogy amikor megvette a műszerfala rosszul volt rögzítve így ferde volt, és az elektromos ablak elöl a vezetőoldali ajtón egyszerűen fel-le ugrált amikor felakarta húzni.

Hát aki kiad 6-7 vagy annál több millió Forintot , egy ilyen autóra... nyúljon bele a zsebébe (finoman szólva) :))

2013. máj. 9. 17:31
 216/220 anonim ***** válasza:
93%
Más "középkategóriás" autónál is van ilyen...csak kb 10 évvel később... :D
2013. máj. 9. 17:35
 217/220 audiofly ***** válasza:
Hát lehet , hogy keveset is mondtál! :))
2013. máj. 9. 18:00
 218/220 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem 2006-os Mondeom van és minden komolyabb probléma élkül autózok vele
2013. máj. 9. 19:23
 219/220 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Lehet,hogy te az első osztályú kategóriát kaptad ki ! Nem behozott autó véletlenül ?
2013. máj. 9. 22:07
 220/220 A kérdező kommentje:
Nem behozott
2013. máj. 9. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!