Mi a véleményetek erről az autóról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
2013. ápr. 24. 10:35
101/220 A kérdező kommentje:
Én 2 millióért vettem még Novemberbe
2013. máj. 2. 21:06
102/220 anonim válasza:
Figyelj már ,hidd már el nem akkora "királyság" a mondejó. Ismerek pár mérnököt,ők inkább a k*la szót használták rá.
103/220 A kérdező kommentje:
Hát szerintem pedig gyönyörű tekintélyes autó és élmény vele menni. De amúgy kíváncsi vagyok mi alapján szidjátok fogadni mernék hogy még egyikőtőknek se volt ilyen autója. De nektek biztos ferraritok meg porschetok van. És még arra is kíváncsi lennék hány évesek vagytok?
2013. máj. 3. 08:58
104/220 anonim válasza:
neked nem is ez van,hanem a régi.Honnan tudod ezt milyen vezetni?XD
105/220 anonim válasza:
Audim van,28 vagyok, vezettem Fordot nem nagy szám. Próbálj ki egy Audi Quattrot vagy egy M-es Bimmert... esetleg GTA Alfát. Na azoknak van feelingjük.
106/220 anonim válasza:
"Ennyi az értelmi szinted. Had kérdezzem már meg ,hogy neked milyen autód van? Ja a másik hány éves vagy?"
Kérdésre kérdés nem válasz! Kértelek, hogy sorolj olyan tényeket, amelyek azt bizonyítják, hogy a Mondeo olyan k.rva jó autó, ahogyan te azt állítod! Egyenlőre egyet nem írtál, csak írtad a baromságaidat, hogy a Mondeo a király, a többi meg a flottaautó... Szóval?
107/220 anonim válasza:
A tények azt mutatják ,hogy olyannyira presztizs autó ,hogy középkategóriás. Olyannyira jó ,hogy sokat lehet vele elektronikailag sz*rakodni. Olyannyira drága,hogy azért már AUTÓT lehet venni. Nagyon szépen AMORTIZÁLÓDIK az ára...sötöbö.
108/220 A kérdező kommentje:
Nem vagytok rá méltóak ,hogy válaszoljak nektek bármire is.
Elég ha én tudom ,hogy a Mondeo jó de persze akinek még nem volt az nem tudja milyen élményt tud nyújtani. És gondolom nem azért néznek meg vele az utcán mert annyira szarul néz ki:)
2013. máj. 3. 15:55
109/220 anonim válasza:
B*szki,engem megnéznek kocsi nélkül is... De megmaradok az Audinál,amikor majd látok egy mondejót,majd rád gondolok,és tuti kiröhögöm az illetőt... :D
110/220 A kérdező kommentje:
Azért ne legyél már elszálva a 4 karikádtól. Nekünk is volt a családba A6 de nagy különbség nincs a 2 autó között
2013. máj. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!