Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
51/117 anonim válasza:
Az enyémet egyszer mértem le két személy plusz cuccok 110-120-as utazósebesség mellett evett 5,2 litert! Igen a Gs500 kategória,csak sokkal jobb mint a Gs! Erősebb ,vízhűtéses,sokkal jobb a futóműve,és szebb! A GS az olyan "fapad"! Rem.érted?
52/117 anonim válasza:
GS-nek az egyszerűsége a titka :D szerintem. Hát most idén nekem meg nem kellett vna megvenni ezt a gépet.... de ki tudta h szar. Ennyi erővel tavaszig várok akkor futotta volna egy 90nemtom hanyas gs 500-ra mert láttam 450ért a neten 20kw papírokkal :)
53/117 anonim válasza:
de már tökmindegy. ha meglesz csinálva akkor megbízható lesz, 2 szezon alatt nem megyek én több 10ezer km-t max 20-25öt v annyit se. addig kibírja aztán meglesz a nagy "A" és már vehetek olyan gépet amit akarok ójee :D
55/117 anonim válasza:
Nem talált :) Nincs facebookom...(még). Előbb-utóbb pedig regisztrálnom kel mert a többi közösségi oldalt elhagyják az emberek és már is van olyan akivel csak itt tudnám tartani a kapcsolatot jobban :( De az "ünnepélyes" beregisztrálást október 23.-adikára tervezem. Dupla piros betűs ünnep lesz :D Haverom mondta : "ha te beregisztrálsz facera az piros betűs ünnep napként könyvelem el" :D
56/117 anonim válasza:
Értem! :D Különben igazad van,iwiw meg myvip azt se tom hogy mi lassan! A facebook is sok....! Ma kimegyek a Mátrába megnézem mi a helyzet! Állítólag megcsinálták az utat!!!! :))))))
57/117 anonim válasza:
Myvip-re is csak egy motoros klubb miatt szoktam felmenni :)
Mátrába készültem énis még idén ha nem romlik el a motor akkor szept elején simán elnéztem volna arra, eddig csak 2x voltam ott de motorral egész más mint busszal meg kocsival :) Azok a nagy hegyek.... jajj...
"Lenn az alföld tengersík vidékin
Ott vagyok honn, ott az én világom;
Börtönéből szabadúlt sas lelkem,
Ha a rónák végtelenjét látom."
:D
58/117 anonim válasza:
De majd tavasszal elnézek arra (is) meg messzebbre is már kicsit mint eddigi motorjaimmal. Már a szélrózsa minden irányában van 1-2 motoros ismerős :D
59/117 anonim válasza:
Az jó ha vannak motoros ismerőseid mindenfelé! A Mátra pedig szép pláne most hogy nem azt kell nézned hogy hol nincs kátyú! :)Erdélybe kellene már kimenni!!
60/117 anonim válasza:
Én egyelőre megmaradok Magyarországnál. Motorral kb sehol sem voltam, a legmesszebb az kb 50km volt :D Először bebarangolom magyarföldet aztán jöhet külföld ha úgy állok anyagilag+megbízható gépem lesz. Őőő MSN-ed van? Vagy nemtudom kérdeztem-e már vagy te. Inkább felveszlek ha van és nembaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!