Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vagy robogó? Melyik...

Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
 81/117 anonim ***** válasza:
Ohhh-köszönöm a zenét,természetesen szeretem ! :) Kékesen havazott! Oda se kell menni már az idén! :D Tudok olajat olcsón ha kell szólj! Tényleg Te miylen olajat használsz a motorba??
2011. okt. 22. 10:00
 82/117 anonim ***** válasza:

:) Hallottam a havazást, de idén már úgyis kizárt most már, hogy el is menjek :( ha nem lett volna rossz a gép még szeptemberben elmentem volna. Milyen jó idők voltak akkoriban.

Olaj...hát nem vagyok nagy motoros, ez a 3adik motorom. A simsonba mióta megvettük nem cseréltünk olajat. Szint rendben van, az meg nem olyan mint a 4 ütemű, hogy jobban elhasználódik-gyorsabban... keni a cuccokat aztán kész. Ugyanez a helyzet volt az előző motorommal is. Szintén 2 ütemű volt (Yamaha TDR 125), csak itt időközben az olaj kifehéredett és vízpumpa felújítás lett a vége. Akkor muszáj volt olajat cserélni és Bel-Ray ment bele. (Ha érdekel sportmotoron a videó keresőbe yamaha tdr szöveget beírva az első lesz az dudi00 feltöltőnévvel)

2011. okt. 22. 17:34
 83/117 anonim ***** válasza:
Most lesz olaj és szűrő csere, nemtudom mit hoz majd a szerelő. De biztos nem rosszat, rokon csak nem basz ki velem :D
2011. okt. 22. 17:42
 84/117 anonim ***** válasza:
És messzebbre valami túra szerűségekre egyedül vagy többen elszoktatok menni? Egy alföldi túra "nagy" élmény lehet egy hegyi srácnak :D (Mint nekem egy hegyi menet.) Az a sok egyenes, kanyar egyes útszakaszokon nincs is :D Igaz itt a jóval erősebb gépeket lehetne meghajtani :P Bocsi, ha úgy látszik mintha le gyengézném a géped.
2011. okt. 22. 17:49
 85/117 anonim ***** válasza:
Elhunyt a mai Maláj nagydíjon Marco Simoncelli. Igaz nem nagyon néztem a futamokat,sportmotoron fennlévő 1-2 galériából értesültem.
2011. okt. 23. 13:13
 86/117 anonim ***** válasza:

Oks,bármilyen olajat tudok szerezni ha kell a 2t-től kezdve a fullos 4t ig! Csak szólj bátran! Túrázni többen megyünk mindig 5-6 motor mindig megvan! Szeretem az Alföldet egyébként nincsen semmi gond vele! 110-120 nál gyorsabban ugysem megyünk! A mátrában pedig elég sok a Supermoto,vannak Gixerek Hornetek is stb de ott egy SM az ász! :))

Hallottam,meg láttam is mi történt a GP-ben,hát szomorú! hogy a p*csába eshet le a sisak a fejéről,ezt nem értem....Szerinted?

2011. okt. 24. 10:04
 87/117 anonim ***** válasza:

Csak azért írtam, hogy itt aztán meglehet nézni mit bír a paripa :D Mi előttünk van egy kb végtől végig 20km egyenes, igaz van benne 2 vasúti átjáró meg 1-2 "kanyar" de az semmi :D

[link]

Sisak lerepülés... az jókérdés.Youtube-on néztem meg lassítva...furcsa :/ Becsatolni biztos becsatolta, szóval valahogy lazábbra állította aztán lecsúszott az állánál vagy én nemtudom, hogy lehetett ez, de ez már csak találgatás mindenki részéről :/

És pont néztem az újságban, hogy lesz a Maláj futam megkéne nézni aztán ááá gépezek stb. és pont nem néztem.

2011. okt. 24. 15:23
 88/117 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de akkora erőhatást egy csat sem bír elviselni, mint amekkorát el kellett volna. Egy ~200kg-os motor ha eltalálja valakinek a fejét 200 feletti tempóval, de még csak ha 100-al is megy, még akkor sem játék. Vagy a csat szakad, törik, vagy a pilóta állán marad nyoma az esetnek, mert a szíj igencsak belemar.
2011. okt. 24. 22:42
 89/117 anonim ***** válasza:

Most, hogy egy jobb minőségű videón is megnéztem, lassítva, látszik, hogy a csat az egyik rögzítésénél szakadt ki a bukóból...

[link]

2011. okt. 25. 11:44
 90/117 anonim ***** válasza:
isten se tudja még azt biztosra
2011. okt. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!