Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vagy robogó? Melyik...

Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
közben beszéltem szerelő ismerőssel azt mondta a fékhatást nézik ha az OK akkor lefossák mennyire kopott elvileg.
2011. szept. 24. 20:40
 32/117 anonim ***** válasza:
Igy van,csak a fékhatásnak kell jónak lennie! Vidd el nyugodtan! Menyi a vizsgadíj? Hova viszed?
2011. szept. 26. 12:23
 33/117 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs mennyibe csinálják de remélem max 5-6 ezer ft. Itt a környékben elgurulgatok majd valahová, csak 1-2 helyet ismerek még ahol vizsgáztatnak.
2011. szept. 26. 12:33
 34/117 anonim ***** válasza:
KPM-hez vidd ott azt hiszem ötezer valamennyi! Autószalonokban drága,ott 15000!! Lassan vége a szezonnak is....:( Egy igazán jó dolog van ebben az életben ami kiszellőzteti a fejedet azt is szüneteltetni kell egy ideig!
2011. szept. 26. 19:25
 35/117 anonim ***** válasza:
Majd körbeérdeklődök előtte :) de figyelj... ha olyan idő lesz karácsonykor mint tavaly akkor simán lehet menni :D egyik nap -10fok rá pár napra 20!
2011. szept. 26. 20:10
 36/117 anonim ***** válasza:
Ahha! arra emlékszek! A motor ki volt vonva forgalomból,se biztosítás se semmi nem volt rajta,és mentünk motorozni,meg este a -2 fokba! :)) Fú de jó is volt! Kérdem ilyenkor hol van a sok műmájer diszkós kis ratyi??? Ők akik nagy motorosnak nevezik magukat a csajok előtt! Hagyjuk már.....:D
2011. szept. 27. 10:12
 37/117 anonim ***** válasza:

Most hallottam délelőtt rádióban, hogy enyhébb és szárazabb lesz az ősz és a tél is mint szokott. De azt mondták az ilyen korai előjelzések sajnos még egyáltalán nem biztosak, de bizakodó vagyok látva a mostani időjárást ami jó pár fokkal meghaladja az ilyenkori átlagot.

A karácsonyi motoros történethez visszatérve én 7-8 fok alatt nem igazán szeretek menni. Nagyon be kell öltözni, a kesztyűm se az igazi ( 30 éves síkesztyű kb :D) meg állandóan elkezd attól a kis hideg széltől könnyezni a szemem ami becsap a sisak alá. Meg taknyos leszek menet közben és örökké fújkálni kell az orrom :D Jó is az ilyen jobb idő a holtszezonban. Egy kis "felüdülés" a motor mentem időszakban. Elvonási tüneteket csökkenti :P

2011. szept. 27. 14:55
 38/117 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem jó hidegbe menni,nekem a térdem már ugy ropog mint egy rossz féltengely! Motorostalálkozókra szokál járni?
2011. szept. 28. 13:17
 39/117 anonim ***** válasza:

:-DD

Eddig még nem voltam, simóval nem láttam értelmét elmenni meg a környékben nem igazán szokott lenni. Most augusztusban a Griff brigád Kisújszállás helyett a szomszédban Tiszaföldváron tartotta meg a találkozójukat, arra elmentem de csak a felvonulásra :DD

2011. szept. 28. 15:37
 40/117 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mentél el Szimóval??? Én anno voltam! Meg most sirokban is volt egy jópár szimó! Hány éves vagy egyébként?
2011. szept. 29. 16:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!