Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vagy robogó? Melyik...

Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
 71/117 anonim ***** válasza:
Kawaer5: Csak egy tanács. Én is lebontottam a láncvédőt a Simsonról, de meg is bántam. Elkezdi kivágni felül a lengővillát, alul pedig a fékkart. Szerintem rakd rá vissza. De ez csak egy tanács, azt csinálsz amit akarsz :)
2011. okt. 17. 13:45
 72/117 anonim ***** válasza:
Köszönöm hogy szóltál! A lengővillához tettem egy gumidarabot,de a fékkarra nem gondoltam! Megfogadom amit mondtál! Köszi! :)
2011. okt. 17. 14:24
 73/117 anonim ***** válasza:

El kell... arrafelé lehet de itt nem :D reggel még oké minusz fokok vannak de napközben a stabil +10 fok megvan. Nekem ez a határ. Csütörtökre meg 15 fokot is mond. Ez alatt már csak nagyon ritkán megyek.

Találkozó... ha a szomszéd városban rendezik meg a Griff MC buliját (Kisújszállás helyett Tiszaföldvár ami ide csak 10km) arra elmegyek mindenképp. A többi még majd kialakul addig annak függvényében, hogy mekkora buli/milyen messze van :D stb. De 1-2re elnézek. Sirokra is lehet. Meg ha lesz jövő valamikor a B.gyarmati utcai verseny arra is elkéne nézni.

2011. okt. 17. 16:48
 74/117 anonim ***** válasza:
Na akkor szerintem sirokon össze fogunk futni! CSütörtökre 15 fok? Még jó hogy egy gramm szabim sincs! :D:D:D:D A Balassagyarmati versenyre pedig gyere el mindenképp,én voltam most is,és hát ku*va jó volt! 250-es ETZ kkel amit mennek az hihetetlen! Nagyon jó! Amit videón látsz az közel nem adja vissza ami ott van!
2011. okt. 18. 09:40
 75/117 anonim ***** válasza:

Hmm... szabadság... most, hogy belegondolok nekem lehet, hogy csütörtökön nem is kell bemennem mert ilyen "Zsoldos napok" lesznek tudod mindenféle program meg stb... aztán azé nem megyek be, hogy hahó ittvagyok drága osztfő. aztán meg menjek is vissza :-)

Balassagy. versenyről sportmotoron néztem videókat, a simsonos nagyon jó volt de az MZ is meg mind :D Ha lesz jövőre és minden OK akkor elnézek az biztos.

Ejj most meg láttam neten 2-3 "AK"-s 400as Banditot és nagyon elgondolkodtatott :( ráadásul nem is sok pénzé...300-350ezer ft

2011. okt. 18. 16:47
 76/117 anonim ***** válasza:
egyik cimborám tegnap vett egy Kawasaki zzr 400 at 280 ezerért! A motor makulátlan állapotban van! ehhez viszonyits! Láttad jövőre milyenek lesznek az átírási költség díjak??? Pfff.nagyon meredek....
2011. okt. 19. 15:59
 77/117 anonim ***** válasza:

Na azért én még nem innék előre a medve bőrére :D Előjöhet ott még 1-2 "apró" meglepetés :P De jól kifogta. Körül nézek énis jobban csak egy idő után már motor hirdetéseket nézni is fárasztó :-DD

Jaja láttam de ezek úgyis bőven a 8év fölött vannak :) Nekünk még nem annyira drasztikus lesz az emelés, de azért nem kéne már mindenhol az embert lehúzni, mert itt már rohadtul az megy. Pics_ba. Ide is forradalom kell mint Líbiába. Máshogy nem változna semmi. :-(

2011. okt. 19. 20:03
 78/117 anonim ***** válasza:
Hát Én sem tom mi lesz ebben az országban! nagyon sok ismerősöm megy ki külföldre,pl a jöv héten is egyik nagyon jó motoros barátom megy ki ausztriába,mert egyszerűen nem tud megélni normálisan itthon! Ez hihetetlen! Mindenből pénzt akarnak csinálni! de a legviccesebb a kutyaadó! :D:D:D:D Besza behu amikor meghallottam! Nem tom mondtam e ár hogy autóértékesítőként dolgozok,és hát jövőre valszeg 5-10 % emelkedik az új autók ára+arra a 20%-os regadó növekedés plusz a 2%-Áfa! Ez egy 4 milliós kocsiál kb 550.000.-600.000.--ft ot jelent pluszba! Eddig alig vettek kocsika az elmúlt 3 évben akkor szerinted ezek után ki fog???????? Senki!
2011. okt. 20. 09:38
 79/117 anonim ***** válasza:

Többek közt testvérem is pár hónapon belül max. külföldön lesz...

Mink 2007 vagy 2008-ban vettünk új kocsit... sajnos. Előtte Daewoo Kalos volt, a váltója elromlott és ki lett cseréltetve bontottra, aztán apa beszámíttatta a mostani Peugeot 207be. Nem is kérdeztem még, hogy minek kellett új kocsi :-/ Jobb mint a Daewoo kétségtelenül mert abban klíma se volt, elektromos ablakemelő sem, szervó se!!! De nekem az is megfelelt volna. Ja bocs jogsim még nincs is :D és annyira az autók sem izgatnak.

2011. okt. 20. 18:06
 80/117 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Lex7GmCWvi4&feature=related

Remélem szereted :-) Minimum a stílust. reggel ha feljössz egy kis "ébresztő".

2011. okt. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!