Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
91/117 anonim válasza:
most olvastam hogy esélye sem volt a túléslésre csórónak! Hmm szomor dolog ez! Az a 20 km nyi egyenes az kemény lehet felétek! Ráadásul az ut minősége is jó,vagy tele van tankcsapdákkal???? el kellene arra nézni! :D
92/117 anonim válasza:
Dehogy! :) Kátyú nincs egy szál sem. Pár éve csinálták meg az egészet. Amúgy nem ilyen nyíl egyenes, mert van benne egy pár kanyar de az szinte semmi.
Jövőhétvégére nagyon úgy néz ki (ha nem jön semmi közbe) , hogy meglesz a gépem végre! :P Jaj de várom már :D Alig mentem vele :S csak itt a faluba. Az meg semmi. Furcsa lesz a simson után :D
93/117 anonim válasza:
Ne felejtsétek el, hogy november elsején (jövő hét kedd) ünnep van, ami azt jelenti, hogy zárva van minden. Ebből az következik, hogy a parkoló is üres és biztonsági őr sincs. Irány Aldizni :)
94/117 anonim válasza:
Közelben nincs Aldi se tescó se anyám kínja :D Egy Spar van Martfűn oszt annyi :S annak meg fele akkora sincs a parkolója mint egy tescónak sajna.
95/117 anonim válasza:
Nálunk az Aldinak sincs nagy parkolója, de mondjuk Simsonozni elég :) Ja meg van itt Auchan, 2 Tesco, Decathlon meg egyebek :D
96/117 anonim válasza:
Egyelőre énis azt nyúzom vagyis jövőhéten szombat körül meglesz a nagyobb és akkor lehet azzal zúzni :-) De addig már nem motorozok.
97/117 anonim válasza:
Ez a parkolósdis szórakozás nem is rossz ötlet,csak a rendőrök errefelé nem biztos hogy tolerálnák ezt a ténykedést! :D Nem baj kipróbáljuk! Most ugyis elcseréltem egy hétre az ER-5 öt egy VFR 750 re! :D Jó lesz ez a pár nap szabi fejszellőztetésnek!
98/117 anonim válasza:
Jaj ne is emlegesd már :D Úgy várom, hogy meglegyen már a gééééép :P
99/117 anonim válasza:
Ilyenkor ha magamt nézném a Te helyedben tudod mi történne??? Full jó idő lenne aztán egyik napról a másikra elcsesződne az idő,de ugy hogy esne a hó meg stb....de tuti akkorra lenne kész a motorom! Nem kívánom neked hogy ez legyen,én csak a magam szerencséjét nézem! :) Most reggel is a VFR el jöttem melóba,csak egy picit fagytam rá! :) na jól van nem fájdítom a szived,remélem mihamarabb kész lesz a járgányod! :D
100/117 anonim válasza:
Na ja nem kéne, hogy ez legyen de sose tudni. Időjárás szerint még bőven jó idők lesznek. Jee.
De jó, még munka közben netezel :D nem nagyon viszik a kocsikat. De elég ha 1et eladsz 1 hónapban nem? Az is megvan 2-3 millió abból bőven jut mindenre pénz... vagy lehet rosszul gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!