Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vagy robogó? Melyik...

Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
 61/117 anonim ***** válasza:
Van msn em,de nem használom csak nagyon ritkán! tozserf@freemail.hu a cím! Most hétvégén még elmegyünk a bandával egyet gurulni,de ugyérzem ez lesz az utolsó az idén! tegnap nálunk -5 fok volt! :((
2011. okt. 11. 08:53
 62/117 anonim ***** válasza:

Reménykedem én, hogy még lesz olyan idő mint tavaly télen vagy mikor amikor volt 20fok kb :D

Arra a hegyekben elég sz*r idők vannak télen. Mikor itt még nem fagy ott már rég :S :D hallottam hogy -3,-4 fok volt, van arra 1-2 ismerős :)

Én egyedül szoktam motorozni. itt a faluban nincs sok motor csak ilyen simson meg hasinlók :S :D

2011. okt. 11. 17:49
 63/117 anonim ***** válasza:
Igy van,itt hamarabb van tél mint felétek! Hogy hogy arrafelé nincsenek motorosok?? Itt Nógrádban vagyunk vagy 20-an aki a magja! Meg ugye sok jó barát van a Mátra motoros baráti körben is! hihetetlen hogy arra nincsenek! Vannak többen is,de azok ilyen divatmotoros f***kalapok! Egyszer ha errejársz majd szólj előtte és ütközünk! ugyis kiváncsi vagyok a géjárművedre! :) Apropó ha kell olaj meg szűrők,vagy fékbetét a motorodhoz szólj bátran!
2011. okt. 12. 14:58
 64/117 anonim ***** válasza:
Vannak csak a falunkban nincsenek. Szétszórva a környéken akad azért egy pár de nem is ismerem őket. Megvan már szokva a "magányosfarkas" helyzet. Legalább nem kell alkalmazkodni máshoz, csak ennyiből jó. Nemtudom meglesz-e addig amég annyira jó idő lesz, hogy egy ilyen hosszabb utat betudok iktatni. :)
2011. okt. 12. 15:17
 65/117 anonim ***** válasza:
msn-re felvagy véve... amúgy okt. 23-ára terveztem egy face regisztrációt.
2011. okt. 12. 15:17
 66/117 anonim ***** válasza:
Természetesen egyedül is jó motorozni,de pár baráttal jobb azért! Mondjuk asszonykámmal mi is elmegyünk néha kettesben ide oda,de a társaság az jó ha van! :) Oké MSN-t manjd visszaigazolom az otthoni gépemről,de mint említettem keveset vagyok ot fent! Miért pont OKt 23.-án regisztrálsz a Face-ra????
2011. okt. 13. 12:38
 67/117 anonim ***** válasza:
Még az se biztos, hogy akkor de szerintem befogok akkor most már. Miért akkor? Haverom mondta, hogyha beregisztrálok az ünnepnap lesz és akkor mondom legyen dupla ünnepnap :D Szépen süt a nap...úgyérzem kerülök egyet...a simsonnal :S tegnap mikor menni akartam épp elkezdett cseperegni az eső.
2011. okt. 13. 14:34
 68/117 anonim ***** válasza:
Ja értem! Az ünnepnap miatt! Na milyen volt a gurulás a Szimóval? Az enyémről tegnap bontottam le a láncvédőt mert leszakad,és rájöttem hogy felesleges,befújtam láncspray-vel és hagy menjen! Simson S50B Mad Max Edition lett belőle! :D Holnap meg GO Mátra! Hátha elkap valami hóvihar! :D:D:D:D
2011. okt. 14. 15:06
 69/117 anonim ***** válasza:

Egy kis motorozás mindig csak jól eshet! :) Felvettem egy garbós pulóvert, így sokkal jobb volt mint előzőleg mikor egy rendes pulóver volt rajtam. Nem fázott a nyakam meg passzos kötött pulóver aztán nem nagyon kotort be alá a szél.

Nekem csak az okozott gondot, hogy kicsit rozsdásodik a tank aztán mindig összegyűlik az aljában. Mikor nem volt benne tartalék állás akkor folyton beszippantotta a sok retket :S De mostmár van tartalék :P csak nem szabad átállítani :D

2011. okt. 14. 20:24
 70/117 anonim ***** válasza:
Na voltunk a Mátrában motorozni! Nem volt jó ötlet! Kékes felé az a hószállingózás az mélyen érintett! El kell tenni a motort már! Szétfagyott a kezem is..:d Jövőre motorostalálkozókra készülsz?
2011. okt. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!