Simson vagy robogó? Melyik jobb? Miért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:18
41/117 anonim válasza:
1: mert kisgyerek voltam és akkoriban még nem vonzottak a találkák
2: mert nem volt akkor még netünk, itt a közelben meg ilyesmiket nem plakátolnak ki meg hirdetnek :/
3: pénzem akkor semennyi sem volt, meg el sem engedtek volna az biztos :D
4: 18 éves vagyok
42/117 anonim válasza:
kicsit szét van offolva a kérdés de ez van :D
43/117 anonim válasza:
Értem értem! Fiatal vagy még! :) nincs ezzel semmi baj,én se mehettem nagyon sehova 17-évesen! viszont Bátonytere-Szorospatakort ajánlom figyelmedbe! Nagyon jó bulik szoktek lenni! :) Plusz a Mátrába megcsinálták az utat ugyhogy lehet napközbe csapatni! :D Menyibe került a Banditád?
44/117 anonim válasza:
Idén már sajnos nem hinném, hogy oda eltudok menni pedig ez tervben volt. Most rossz a motor :S egy jó ideje. Kerek 300.000ft volt, de most még sajnos rámegy minimum egy 100as.
46/117 anonim válasza:
A vezérléssel van gond. Szelepek és ilyesmik. Megvettük aztán rá 1 hónapra elb@szódott :S Pedig semmi előjele nem volt annak, hogy bármi baja is lenne vagy lesz :-/ Most oda van szerelőnél. Eddig nem volt jogsim...most műtve lett a kezem...már kezd gyógyulni a motor meg beszarik. Alig mentem vele 50km-t tán itt a faluban. Meg fater hozta haza ment néha vele stb. egy 300km-t ha össze beleraktunk.
47/117 anonim válasza:
Valószinű ezért is lett eladva! Sajnálom hogy belenyúltál! Én az enyémet 550.000-ft ért vettem néreirva 6400!!! km el!!!! 2002-es! Hibátlan vas! :)
48/117 anonim válasza:
az lehet.... de a gyerek nagyon esküdözött, hogy nem ezé... meg ha én 1 héttel később jelentkezek és addig ment volna 300at akkor ő szopta vna be :D
49/117 anonim válasza:
Hát nem tom! Én autókereskedőként dolgozok,és hát nehezen hiszem el hogy nem tudott róla....:)! fogyasztása menyi egyébként?
50/117 anonim válasza:
annyira nem értett hozzá :D az olajcserét is szerelővel csináltatta :-D
hát olyan 4.5-5L körül el lehet lézengeni vele :D Ennyit a tied is kb... szerintem. az olyan 55 LE körül van nemde? ugyanaz majdnem mint a GS 500 igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!