Akik 25 éves autóval járnak azok csórók vagy miért nem vesznek újabb biztonságosabb autót?
Figyelt kérdés
Nem a hobbyautósokra gondolok.2023. nov. 26. 10:52
51/77 anonim válasza:
Azzal hogy a listádból csak a felét néztem meg, és évjáratban NEM létező modellek?? fütyülsz bazdmeg és hazudsz. Ennyit tudsz, viszont innentől kezdve visszamenőleg is az összes hozzászólásod is ugyanennyire hiteles.. :D :D :D
52/77 anonim válasza:
Mind az 52 hozzászólás az enyém.
53/77 anonim válasza:
28 vagyok
Tehát Becsületesnepper megmondta? Akkor biztos úgy van :)) Elmondok valamit: ő is szereti az új autókat, pl még Teslát is hazahozott Németországból lábon, és elismerte, nem is olyan rossz ahhoz képest. Neki a régebbi autókban van a biznisz, azt fogja nektek reklámozni.
54/77 anonim válasza:
A becsületes nepper amúgy hondás csak mondom. Egy tesla sem fog ilyen mosolyt csalni az arcára. Valamint szereti a tuningolt fűkaszákat is!
https://www.youtube.com/watch?v=nPBAcncnx_4&t=613s
55/77 anonim válasza:
Okafogyott a kérdés, a kérdező nincs itt, másról is van szó több oldal óta, további jó beszélgetést!
56/77 anonim válasza:
Mi köszönjük, hogy itt lehetünk!
57/77 A kérdező kommentje:
Itt vagyok és csak olvasom az okfejtéseket. Igazából ezek amiket írtok elmozdul a hobbykategória fele de legalábbis a márkafanatizmus fele. Ez olyan mintha vennék egy 30 éves 124-es Mercit.
2023. nov. 27. 19:05
58/77 anonim válasza:
De ezt te váltottad ki belőlünk és ez jól van így! :)
59/77 anonim válasza:
Igen és pont ettől vagyunk egy igazán jó autós közösség!
60/77 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek inkább pozitív számomra az itt leírtak. Azt hittem, hogy a régi autósokat lrnétik inkább. Ez kicsit amolyan önbizalomhiány is. De ez így tök jó ahogy leírtátok. Jók a vélemények.
2023. nov. 27. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!