Akik 25 éves autóval járnak azok csórók vagy miért nem vesznek újabb biztonságosabb autót?
"Egyébként már a becsületes nepper is megmondta, hogy minél újabb valami annál sz@rabb."
A prolik mindig is szerették ezzel nyugtatgatni magukat.
#32 jah, visszamentettem roncs állapotból egy kocsit, amivel kb annyira egyedi vagyok hogy kb 5 darabról tudok a városban összesen.. és sokszor ilyen tök új és modern kocsikból tudnak emberek vigyorogva felfelé hüvelykujjat mutogatni.. baromi prolinak érzem magam ettől, tényleg. :D :D :D
Szerintem meg attól vagy te proli hogy újabb és újabb hitelbe vered magad csak hogy új kocsi álljon a lakótelepi egyszobás garzonod alatt a parkolóban. :D :D :D
Az a baj, hogy az emberek nem hajlandóak ezt a videót megnézni és értelmezni, mert ez nem vélemény hanem tény.
"Azt mindenki elismeri, hogy a 90-es évek volt az autógyártás aranykora, amikor is elértek arra a szintre, hogy csúcsminőségben tudjanak legyártani egy autót tervezett avulás nélkül.
Fogyasztói szempontból semmilyen racionális érv nem szól az mellett, hogy már a fél motor megújuló műanyagból van, ami rendkívül gyorsan vetemedik, és újból le kell gyártani és állandóan cserélni kell.
A fogyasztói társadalom és a tömeggyártás átka ezek az új autók, mert a jelenlegi fogyasztói társadalomban ami nem romlik el azt nevezhetjük gyári hibásnak, márpedig manapság az autógyártók az első tulajnak gyártják az autóikat, ami inkább már egy 4 kerekű okostelefon, amit marketingesek terveztek, míg régen a mérnökök."
#39 nem feltétlen..
sok esetben kivagyiság, társadalmi megítélés.. és eszi a marketinget.. "Már öt éve ezzel járok, mit szólnak a szomszédok?"
Valamint van az a réteg akik nem akarnak/hajlandóak pénzt és időt locsolni a karbantartásba.. ők elhiszik hogy a vattaúj szart sose kell szervízbe menjen, aztán kiderül hogy mégis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!