Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik 25 éves autóval járnak...

Akik 25 éves autóval járnak azok csórók vagy miért nem vesznek újabb biztonságosabb autót?

Figyelt kérdés
Nem a hobbyautósokra gondolok.
2023. nov. 26. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%
Hú most nekem a kérdés meg a 19-es válasz nagyon üti egymást...
2023. nov. 26. 16:49
 22/77 anonim válasza:
100%
Én csak magunkból tudok kiindulni: 20 éves Suzuki Ignis, elvisz A-ból B-be, kevés a fenntartási költsége, autópályán is megél. Megtehetnénk, hogy újat veszünk, de őszintén, minek? Tökéletesen kiszolgàl. Jó, nincs benne légkondi, ez hátrány.
2023. nov. 26. 17:10
 23/77 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem 25, de pár hónap múlva 19 éves lesz az autóm. 12 éve van nálam. Eszem ágában nincs másikat venni. Miért tenném?!

Végig vigyáztam rá. Mindig minden karbantartást megkapott. Soha nem spóroltam el tőle semmit. Garázsban tartom. Nem rohad. Nincs széthajtva. Nincs lelakva. Relatív jól megy, jól fogyaszt. Megbízható. Kényelmes.

Azt se gondolom róla, hogy ne lenne biztonságos: annak idején 5 csillagos töréstesztet kapott. Front-, oldal- és függönylégzsákokkal is felszerelt. Természetesen ESP, ASR is már benn van. Mint ahogy az aktív fejtámlák is. Nem létszükséglet, de TPMS is van benne, igaz akkor még feláras extra volt, nem kötelező elem. Az adaptív, aktív kanyarkövetéses bixenon fényszórókkal is jól látok sötétben. Tehát nem gondolom, hogy a biztonság miatt kellene annyira aggódnom. Kinézetre a mai napig tetszik, az igényeimnek meg teljesen megfelel.

2023. nov. 26. 17:18
 24/77 A kérdező kommentje:
#21. Azért írtam így kicsit polgárpukkasztóan a kérdést mert kíváncsi voltam, hogy rajtam kívűl akik nem csórók mennyire használnak ilyen régebbi autót.
2023. nov. 26. 17:35
 25/77 anonim ***** válasza:
58%

Gyakorlatilag az egész a hierarchikus proli társadalom köré összpontosul.

"megöllek,letollak,bebüntetőzök",ha egy lóerővel többet tudsz.

És az a baj,hogy sokan ezt követik,mert ez külsőleg látszik,a belső életük meg egy rakás nyomorultság.

2023. nov. 26. 18:52
 26/77 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Én pl hitelre sose vennék kocsit. Ezért jártam 20 évessel. De szétrohadt. Megcsináltattam de tudom pár év és rohad máshol. Amikor összejött a pénz 2 milláért vettem jót. A régit eladtam. Ezt addig használom míg csak megy. Ha nem lett volna pénzem járnék a 20 évessel tovább és toldoznám foltoznám.
2023. nov. 26. 19:31
 27/77 anonim ***** válasza:
2023. nov. 26. 19:48
 28/77 anonim ***** válasza:
51%
Nem feltétlenül csórók. Hanem vagy nem tudnak új vagy nagyon fiatal autót megvenni, mert annyi pénzük nincs. De olyat is tudok, amiből most nagyon sok van az országban, hogy 40-50-60 éves emberek, akik leragadtak 20 évvel ezelőtt, és képtelenek tovább lépni. Ők azok, akik szerint mindenamiújazszarésfos.
2023. nov. 26. 20:56
 29/77 anonim ***** válasza:
42%
#28.. tudod nem mindenki értékeli azt hogy minden ócska műanyag.. vagy hogy SEMMIT nem érzékelsz az útból vagy a környezetből.. vagy hogy minden szarért beleugat a vezetésbe, vagy minden szartól hibajelzést dob..
2023. nov. 26. 21:05
 30/77 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon adom 29-es! Egyébként már a becsületes nepper is megmondta, hogy minél újabb valami annál sz@rabb. Javaslom 28-as, hogy lesd meg a 27-es által linkelt videót. Egyébként nem mindegy, hogy valaki nem tud vagy nem akar "továbblépni."
2023. nov. 26. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!