200ezres 25éves autót festékvastagságmérővel mentek venni?
Mi az igazi problémád?
Az, amit leírtál, vagy az, hogy nem veszik meg az autót? Vagy hogy túl sok időd megy el a vevőkkel? Esetleg az, hogy rosszul esik, hogy leszólják a szeretett autódat?
Méregessenek, amit akarnak. Ha bármit kifogásolnak, mond azt, hogy azért kerül annyiba, amennyibe mert 25 éves és ilyen dolgok vannak rajta. Ha emiatt le akarnak vonni az árból, akkor a kiindulási ár egy új autó ára. Abból lehet levonni!
És ha olyan a vevő, aki reménytelen szőröző, akkor mond meg, hogy 20 perced van (ami konkrétan megnevezve pl. 11-ig tart), utána nem érsz rá. Ha letelt, akkor nyilatkozzon, hogy fizet-e vagy sem.
A kérdésed nekem inkább lelki, mint autós indíttatásúnak tűnik.
Eddig a legidősebb autó, amit megvettem 6 éves volt. De nem vittem magammal mérőt, rábíztam az állapotfelmérő szervizre.
És igen, még ennek az autónak is voltak hibái, amit később kijavítottam. De tudtam, hogy a használt autó mindig kompromisszum. Azért kerül kevesebbe, mint az új. Nem lehet elvárni, hogy olyan legyen, mint ami most gördül ki a gyárból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!