Ciki Németországba már 25 éves autóval járni?
Nem. A közhiedelemmel ellentétben ott sincs kolbászból a kerítés és ott se jár mindenki vadonat új 7-es BMW-kkel.
Ma a 25 éves autó kb. a G Astra, vagy ahogy írod a 4-es Golf korabeli autók. Ilyen ott is simán előfordul.
Amit elfelejtünk...ha egy autó mindig csillog, ragyog, tiszta kívül-belül, épek a kaszni lemezei, akkor nem nézi senki hány éves a fostalicska...
Mindig a külcsin számít, és hogy ne füstöljön.
Csak, ha van rajta egy matrica, hogy "Ez dízel te k*rva!", bár az inkább a 3-as Golfokon szokott lenni.
Egyébként nem ciki.
Ha műszakilag rendben van, akkor a kutyát nem érdekli.
Annyiból ciki, hogy az umweltzone-kba nem hajthatsz be.
Szerintem meg ciki. Az 1-2-es Golf mar veteran, mondhatni meno. Pont a 3-4-es Golf az, aminek kint is -3 a presztizse. Akarmikor jartam kint az elmult 10 evben, nem nagyon latni mar ilyen autot. Kb. mint itthon a Lada vagy a Wartburg.
Hiaba van jo allapotban, meg nincsenek abban a korban, hogy "tiszta auto gondos tulaj" benyomasat keltsek. Inkabb sugaroz kelet-europai bevandorlo jegyeket.
Nem mint ha akkora dolog lenne egy auto presztizse, ez inkabb csak itthon mania. De aki azt mondja hogy leszarjak meg egyaltalan nem szamit, az onmagat is becsapja.
Szerintem mostanában kezd el túllendülni a holtponton a presztízse. HA jó állapotú és nem az alapmodell.
Itthon a Lada meg a Wartburg már eléggé megy. A jó állapotúak többet érnek, mint egy 8-10 éves átlag autó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!