Ciki Németországba már 25 éves autóval járni?
Ez azert tulzas, mondjuk ugy hogy egy 8-10 eves Niva pl. tartja az arat. Mar valoban elertek, hogy idezzelek a fordulopontot, de meg nem futottak fel utana igazan. Ugyan ugy ahogy kint a 4-es Golf sem. Az meg 10 ev. De sosem lesz olyan presztizse, mint egy 1-esnek. Egyszeruen azert, mert a 4-es mar a negyedik modell.
Egyebkent egy Zsigi 15-20 ev mulva vetekedni fog egy uj auto araval. Meg most is erdemes befektetni.
Elképzelem, azt a "vérciki" helyzetet, amikor valamelyik német nagyváros parkolójába, beülök egy öreg autóba.
Pl. egy Porsche 356. Speedster-be.
Bizonyára nagyon égne a képen a 60+ éves autóm miatt.
Vagy talán mégsem? 🤣
Ciki, nem ciki, nekem az osztrákoknál 18 éves Peugeotom van. Nincsen tulelektronikázva, mindenhova elvisz, gyanitom, sokkal jobb állapotban van, mint sok fiatal prémium autója.
Közhiedelemmel ellentétben itt is szeretnek sporolni a szervizen.
Szoval pont nem érdekel, hogy ki mit gondol rolam, ha egy öreg autobol szállok ki.
Egy kollegámnak 1997-es VW Golf III-asa van, idén azzal ment nyaralni Dél-Olaszországba.
Kérdező,legalább tanuld meg a ban-ben ragozást,mert félre lehet értelmezni a kérdésedet,meg amúgy is tök ciki.
Kijárni mondjuk hetente Németorszégba,vagy NémetorszégbaN járni 25 éves kocsival.
Szerintem egy 4-es Golf ha jó állapotú,senki nem fog vele foglalkozni,észre sem veszik az emberek.Én egy 24 éves 4-es Transporterrel járok,igaz itthon,de kutyát macskát nem érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!