Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
A kérdezőről a "Hülyék Paradicsoma" című film jutott az eszembe, ajánlom mindenkinek mert 15 évvel ezelőtt nagyokat röhögtünk rajta, aztán most meg azt látjuk, hogy a filmben levetített jövőkép lesz lassan a valóságunk!
Ami valahol komikus, de inkább szomorú!
Tökmindegy mennyi pénz van a zsebedben, egy komolytalan kis nem eléggé felzárkóztatott vagy, én is elzavarnálak mint a xarrt.
De biztos irigy vagyok.. meg biztos csak szuzukim van mert már opció nincs ugye. :D
Amúgy ez a kirakom a kulcsot az asztalra és hasonló mentalitás is megmutatja, hogy proli vagy!
Akinek valóban van pénze annak nincs szüksége ilyen dolgokra, ezt csak a szegény ember csinálja, mert neki nagy dolog megvenni egy BMW-t, ahogy ez a te példádon is látszik.
1-2 gazdag embert megismertem már az éltem során, egyik sem volt kivagyi, pedig volt olyan akitől konkrétan a Mercedes márkakereskedés kérte kölcsön az autóját egy bemutatóra, mert nem volt belőle több az országban, mégis átlagosan élt!
állásinterjúra ha majd váltok akkor se mindegy milyen kocsival jelenek meg"
De a következő betanított munkádon is kb lényegtelen mivel mész. Gyárba szalag mellé mindegy hogy biciklivel vagy bmw-vel mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!