Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Ez annyira hülye hogy tuti festi magát.
NE! NE szaporodj! Nyomatékosan követeljük!
Van így is elég ostoba semmirekellő a világban, nem kell még tetézni.
Ki mondta após tartson el ? bár megnézném mennyire vágna ki ha felcsinálom a lányát és ott a gyerek azt csak nem akarja hogy ne jusson neki elég , de kiforgattad szavaimat saját nagyszülőkre gondoltam!!!
De felelőssége az apósnak is eltartani a lánya gyerekét zóval ennyit erről!
De addigra már olyan helyen leszek hogy megtehetem majd hogy eltrsam egyedül is akár autó mellett is
És mit csinálsz ha apádat a kocsmából hazafelé elüti a lajtoskocsi?
Ilyenekre alapozni nettó hülyeség.
"De felelőssége az apósnak is eltartani a lánya gyerekét"
Nem, nem az. Ő a saját lányáért tartozott felelősséggel, az unokáért már nem (jogilag). A gyereket eltartani a két szülő felelőssége, senki másé. Megtehetik azt, hogy nem támogatják semmivel, sőt, ki is tagadhatják a lányt. Szóval mások pénzére te ne ácsingózz. Emellett azt is felejtsd el, hogy a lány bevételét számolgatod, jobb esetben fog kapni 20-40 ezret az államtól egy hónapban gyesre meg családira, és ennyi, dolgozni gyerek mellett nem fog tudni.
Mindezek fényében a következő fizetésedet költsd inkább gumira, hogy véletlenül se legyen gyereked, főleg minden egzisztencia nélkül. Azt meg nem tudom, miből gondolod, hogy majd te egy autó miatt 100 helyett rögtön fél milliót fogsz keresni, hogy eltartsd belőle egyedül a kiccsaládot meg a kocsit, és még házra is teszel félre mellette. Ha olyan tudásod lenne, ami megér ennyit, akkor most sem 100 körül keresnél vele. Ami meg most ennyit ér, az később sem lesz fél milla. Álmodozni jó, csak az ébredés lesz marha nagy koppanás.
Majd én intézem a dolgokat ahogy eddig is tettem a kocsi meg lesz legkésőbb tavaszra
De látom te is lány lehetsz név alapján lehet hogy felszedett aztán lepattintott egy bmws azért haragszol igy rám is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!