Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
És én ezt autóra tettem félre , ha valaki csak autóra félretesz ennyit 25 évesen az komoly ember
Igen nincs annál komolyabb akit 25 évesen még anyuciék tartanak el:-D Úgy a csicska fizudból is könnyű spórolni ha nem élsz felnőtt életet.
Igen valóban beparkolsz a 15 éves roncsoddal egy szuzi mellé valóban még a férfi főnököd is le fogja tolni a gatyáját az élvezettől:-D
Meg milyen egzisztenciát? Elszórod a pénzed öreg roncsokra. Az meg más ha valaki otthon lakik és más ha anyuciék tartják el mert életképtelen.
Milyen öreg roncs , 15 éves nem roncs és abba a 15 éves autóba 10x annyi van mint a pár éves suzukidba
és 100x annyit ad
és 1000x annyian nézik meg
"állásinterjúra ha majd váltok akkor se mindegy milyen kocsival jelenek meg"
De. Senki nem fogja sem tudni, sem nézni, hogy az épület előtt hová és mivel parkolsz le, vagy egyáltalán mivel mentél.
6os bmw 15 évesen nem szakadt, hanem egy prémium luxus autó ami ráadásul gyors is , te meg kiszállsz pár éves suzukidból és ha megszólod a kocsim akkor kiröhögnek
ez egy státuszt jelöl , hogy izlés , gyorsaásg és pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!