Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
2021. okt. 31. 16:25
502/668 anonim válasza:
Honnan tudni hogy megint kiemelte a troll? Jön új komment...
503/668 A kérdező kommentje:
Elmentem megnézni egyiket de nem engedte a kereskedésbe az ember hogy kipróbáljam szóval mondtam hogy akkor nem kell , valamit nyilván takargatni akart
2021. dec. 11. 09:32
504/668 anonim válasza:
#503 Na Pistike, mégsem te vagy a császár a kereskedésben? Megmondtuk, ha oda mész legénykedni a kereskedőhöz olyat rádordít hogy behúzod füled-farkad.
505/668 A kérdező kommentje:
Nem húztam be se fülem se farkam, mondtam hogy csak úgy érdekel ha el lehet vinni egy próbakörre mondta hogy nem én meg mondtam hogy jó akkor nem érdekel az autó engem nem ver át és leléptem
2021. dec. 11. 10:04
506/668 anonim válasza:
Semmit sem akart takargatni, de egy többmilliós kocsit nem fog csak úgy odaadni egy taknyos kisgyereknek.
507/668 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy taknyos kisgyerek meg komolytalan lennék 25 évesen egy 3 milliós boritzékkal a zsebemben
2021. dec. 11. 10:06
508/668 A kérdező kommentje:
Direkt úgy tettem zsebembe hogy félig kilógjon és látszódjon a vastag boriték lássák komoly ember vagyok nem pénz nélkül jöttem
2021. dec. 11. 10:06
509/668 anonim válasza:
Korban már nem az tény, de agyilag még kisgyerek vagy. 25 évesen összekuporgatott 3 millió már semmi, egy 25 éves kb 6-8 hónap alattt keres annyit ha talpraesett. A kereskedő sem fog hasra esni 3 millió láttán mikor naponta a többszöröse megy át a kezei között.
510/668 A kérdező kommentje:
6-8 hónap alatt 3 milliót félretenni 25 évesen? Na persze , maxmimum ha a szülők gazdagok és pénzelnek meg betesznek a cégükbe sok fizetésért!
2021. dec. 11. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!