Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami
jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
egy ilyen autó feltünő éls megnézik az emberek illetve direkt kiteszem az asztalra a slusszkulcsot
2021. dec. 11. 18:46
532/668 A kérdező kommentje:
A másik hogy csak azt meghallják ha már ráinditok vagy kicsit megnyomom a gázpedált
2021. dec. 11. 18:49
533/668 Laylah válasza:
Nem, nem feltűnő. Max. ha narancssárga. A főnököt meg marhára nem fogja érdekelni, mivel villogsz, egy havi profitjából megveszi. A HR-esnek meg csak egy újabb senki leszel a futószalagon, de legalább jól le is írod magad, hogy azt hiszed, mekkora menő vagy. Tudod, az emberek nem szeretik a felvágós, nagyképű, kivagyi arcokat. Ha meg neked tetszik a hangja, akkor hallgasd, de állásinterjún nem fogják figyelni, sőt még hallani sem.
2021. dec. 11. 18:53
534/668 A kérdező kommentje:
Ez az irigység amiről beszélsz mostani munkahelyemen is már beszélnek rólam mert elmondtam többször milyen autóm lesz azttán megy a sugdolózás meg a környéken , de mikor haza jövök vele akkor meg majd lehet nagyra nyitni szemeket füleket
2021. dec. 11. 18:59
535/668 Laylah válasza:
Miért gondolod, hogy mindenki irigy, aki körberöhög a hülyeséged miatt? Elhiszem, hogy a leszakadt vidéki faluban te úgy érzed, ki akarsz törni és ezt látod a megoldásnak, de ezzel csak magad alatt vágod a fát és nem jutsz sehová. Minden összegyűjtött pénzedet elvered rá, aztán majd a fenntartásba fogsz belebukni előbb vagy utóbb, de inkább előbb. A helyedben inkább vennék egy házat, annak több értelme van.
2021. dec. 11. 19:01
536/668 A kérdező kommentje:
előszőr az autó, azzal pipizgetek kicsit élek meg kiüritem a zsákom aztán a ház akkor jön ha megállapodok egyikkel aztán felvesszük a csokot és jön a ház
2021. dec. 11. 19:04
537/668 Laylah válasza:
Mire oda jutsz, nem lesz csok, csak szólok. Ez a "pipi" kifejezés meg undorító, proli duma.
2021. dec. 11. 19:07
538/668 Laylah válasza:
Ja, és a kocsi mellett nem fogsz tudni félretenni házra, azt jobb, ha tudod.
2021. dec. 11. 19:08
539/668 anonim válasza:
Laylah, egy hétköznapi lakótelepi proli ehhez a hülye "bodrigyuri" klónhoz képest kifinomult úriember :D :D D
2021. dec. 11. 19:10
540/668 A kérdező kommentje:
30 éves korom előtt tervezem a gyerekeket szóval nem sok pár évet még pipizgetek élem az életet aztán megállapodok 2 gyereket akartam lány meg fiú de csok miatt lesz 3 szerintem
most ha az autó egyből behoz valami jót akivel egyből elvagyok lehet hamarabb is de azért előszőr nem akarok megállni elsőnél , ez a befektetés az autóba előszőr jönnek aztán akivel megmaradopk és utána jöhet a családalapítás meg a ház de akkor is fontos mgejelenés a kocsiba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!