Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Floor cleaning manager még lehet.
Kb azon a szintem van a csávó mint a Fly with me sorozatból Tommy.
Nagyon eltökélt, imádja a repülést, és minden álma hogy egyszer pilóta legyen, és tudja hogy lépcsőről lépcsőre lehet eljutni a csúcsra, és ő most a kezdetén van. Nos az új melója a reptéri mekiben van, ahol egyedül még azt se tudja hogy a pénztárgépen mit nyomjon meg ha sajtburgert kérnek :D :D :D
Hát nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás de amúgy meg honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba ?
Ha nem is egyből menedzser leszek akkor is megyek máshova aztán fellépek a ranglétrán egyre feljebb , csak a mostani helyen itt nincs lkehetőség felkjebb menni azért is fogom itt hagyni majd ha meg lesz a gép
"nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás"
Mert a falusi TSZ-ben a tehéntrágya menedzselésére nem kell diploma.
"honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba"
Onnan hogy nincs annyi eszed.
Azt nem tudhatod ha nem ismersz csak itt amit látsz , azért mert én nem egy suzukit veszek hanem egy bmwt aminek lehet van több költsége azért még van eszem , adok magamra és ezzel kezdem , aztán jöhetg majd a többi család meg ház
Van sok milliomos aki később lett milliomos nem egyből , én is majd kitalálok valami jó ötletet és kész de ahhoz kell megjelenés ha üzletfeleket keresek nem mehetek oda egy régi suzukival vagy biciklivel mert nem vesznek komolyan
Hát nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás de amúgy meg honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba ?
Ahhoz előtte kéne 8 elemi meg egy érettségi. Vagy azt tervezed 80 éves korodig anyádék tartanak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!