Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/668 anonim ***** válasza:
92%
#580 Nem kell ahhoz ilyen magas végzettség, bár tény hogy a kérdező végzettsége és szellemi képessége nem elég hozzá.
2021. dec. 13. 12:31
 582/668 anonim ***** válasza:
100%

Floor cleaning manager még lehet.

Kb azon a szintem van a csávó mint a Fly with me sorozatból Tommy.

Nagyon eltökélt, imádja a repülést, és minden álma hogy egyszer pilóta legyen, és tudja hogy lépcsőről lépcsőre lehet eljutni a csúcsra, és ő most a kezdetén van. Nos az új melója a reptéri mekiben van, ahol egyedül még azt se tudja hogy a pénztárgépen mit nyomjon meg ha sajtburgert kérnek :D :D :D

2021. dec. 13. 14:18
 583/668 anonim ***** válasza:
100%
581es, akiket én ismerek és menedzserek (nem csak annak csúfoltak) nekik minimum főiskolai diplomájuk és tárgyalási szintű angol nyelvismeretük van
2021. dec. 13. 17:15
 584/668 anonim ***** válasza:
100%
#583 Nem is ez a lényeg, hanem hogy a kérdezp nem lesz menedzser a 6 általánosával :)
2021. dec. 13. 17:28
 585/668 A kérdező kommentje:

Hát nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás de amúgy meg honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba ?

Ha nem is egyből menedzser leszek akkor is megyek máshova aztán fellépek a ranglétrán egyre feljebb , csak a mostani helyen itt nincs lkehetőség felkjebb menni azért is fogom itt hagyni majd ha meg lesz a gép

2021. dec. 13. 17:29
 586/668 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás"

Mert a falusi TSZ-ben a tehéntrágya menedzselésére nem kell diploma.

"honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba"

Onnan hogy nincs annyi eszed.

2021. dec. 13. 17:32
 587/668 A kérdező kommentje:

Azt nem tudhatod ha nem ismersz csak itt amit látsz , azért mert én nem egy suzukit veszek hanem egy bmwt aminek lehet van több költsége azért még van eszem , adok magamra és ezzel kezdem , aztán jöhetg majd a többi család meg ház

Van sok milliomos aki később lett milliomos nem egyből , én is majd kitalálok valami jó ötletet és kész de ahhoz kell megjelenés ha üzletfeleket keresek nem mehetek oda egy régi suzukival vagy biciklivel mert nem vesznek komolyan

2021. dec. 13. 17:35
 588/668 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy van eszed, pont annyi mint egy 5 évesnek.
2021. dec. 13. 18:36
 589/668 anonim ***** válasza:
100%
Naaa, annyi azért nincs neki!
2021. dec. 13. 18:45
 590/668 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kell hozzá főiskola mert van menedzser ismerőm az se diplomás de amúgy meg honnan veszitek hogy nem tehetek le majd diplomát is ha kell mondjuk távoli oktatásba ?

Ahhoz előtte kéne 8 elemi meg egy érettségi. Vagy azt tervezed 80 éves korodig anyádék tartanak el?

2021. dec. 14. 16:20
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!