Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
hát ha te mondod akkor biztos nem értek hozzá.
Végülis mindkét autómat a saját kezemmel raktam össze. a motorjaikat is kb nulláról építettem újra. :D
Maradjunk annyiban, hogy vannak autótipusok amiket hozzám hoznak helyretenni miután a "szakszervíz" elbaxta :D :D :D 20 évnél fiatalabb szemetet meg nem is vállalok el, dobja ki a fröccsöntött műanyag szemétkupacot. :D
Na hát látod ennyi a tudásod régi , elmúlt a rég iegyszerű autókhoz értesz akit még egy hobbista is megszerel magától otthon, az új komoly gépek mint ezek az már tudást és szakértelmet igényel ami nincs meg
Nem a bmw a gyenge hanem túl komoly neked mert te 30 éves ladakhoz vagy szokva amibe nincs semmi
A sebész nem mondhatja hogy én 30 éve tanultam orvosnak és utána hülyeség ami jött és nem értek hozzá!
Te egy elavult szerelő vagy nem értesz a modern technikához és ezért azt tartod rossznak miközben te nem értes hozzá tehát nem is szólhjatsz hozzá hogy milyen egy bmw mikor ladahoz vagy szokva!
Hát ebbe nem megyek bele én annyit mondok 6os bmw ami neked túl komplikált és jó sok pipi jön vele nem úgy mint a ladaba, rég elvesztettem már !
Inkább tanuld ki hogy hogyan kell 30 évnél fiatalabb autót szerelni lehet jobb lesz mert ha kikerülnek forgalomból ezek a ladak amiket szerelsz akkor mehetsz vissza az iksolába !
Az a helyzet kistáska, hogy halvány fogalmad nincs, hogy mihez értek, vagy mihez nem. De az egyöntetűen kijelenthető hogy te SEMMIHEZ nem értesz. Viszont megpróbálod megmagyarázni.
nem csoda ha minden kereskedésből is kivágnak mint a taknyot :D :D :D :D
És a chipsre való költéssel hány kilót gyúrtál magadra?
Ha egy túlsúlyos ember mászik ki a kocsiból, akkor az nem lesz olyan hivogató szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!