Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
 631/668 anonim ***** válasza:
76%

hát ha te mondod akkor biztos nem értek hozzá.

Végülis mindkét autómat a saját kezemmel raktam össze. a motorjaikat is kb nulláról építettem újra. :D

Maradjunk annyiban, hogy vannak autótipusok amiket hozzám hoznak helyretenni miután a "szakszervíz" elbaxta :D :D :D 20 évnél fiatalabb szemetet meg nem is vállalok el, dobja ki a fröccsöntött műanyag szemétkupacot. :D

2021. dec. 15. 17:05
 632/668 A kérdező kommentje:

Na hát látod ennyi a tudásod régi , elmúlt a rég iegyszerű autókhoz értesz akit még egy hobbista is megszerel magától otthon, az új komoly gépek mint ezek az már tudást és szakértelmet igényel ami nincs meg

Nem a bmw a gyenge hanem túl komoly neked mert te 30 éves ladakhoz vagy szokva amibe nincs semmi

2021. dec. 15. 17:09
 633/668 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom az agysebésznek is megmagyarázod ha műthetetlennek ítélt valamit, hogy nem ért hozzá, majd a haveroddal megműtitek otthon yutúbról :D :D :D
2021. dec. 15. 17:15
 634/668 A kérdező kommentje:

A sebész nem mondhatja hogy én 30 éve tanultam orvosnak és utána hülyeség ami jött és nem értek hozzá!

Te egy elavult szerelő vagy nem értesz a modern technikához és ezért azt tartod rossznak miközben te nem értes hozzá tehát nem is szólhjatsz hozzá hogy milyen egy bmw mikor ladahoz vagy szokva!

2021. dec. 15. 17:18
 635/668 anonim ***** válasza:
70%
És majd ezt pont te fogod megmagyarázni, aki életében egy villanykörtét képtelen volt kicserélni, annyira életképtelen hogy még nőhöz se sikerült jutni soha, és reméli hogy egy ilyen kotlától majd sikerül elveszíteni a szüzességet :D :D :D
2021. dec. 15. 17:22
 636/668 A kérdező kommentje:

Hát ebbe nem megyek bele én annyit mondok 6os bmw ami neked túl komplikált és jó sok pipi jön vele nem úgy mint a ladaba, rég elvesztettem már !

Inkább tanuld ki hogy hogyan kell 30 évnél fiatalabb autót szerelni lehet jobb lesz mert ha kikerülnek forgalomból ezek a ladak amiket szerelsz akkor mehetsz vissza az iksolába !

2021. dec. 15. 17:29
 637/668 anonim ***** válasza:
84%
Amig nem értesz az égegyadta világon SEMMIHEZ, addig szerintem ne adj életmódtanácsokat senkinek!
2021. dec. 15. 17:41
 638/668 A kérdező kommentje:
Te okoskodtál hogy a bmw így rossz meg úgy rossz közben kiderült hogy nem értesz hozzá mert te 30 évvel lemaradtál , szóval ne belém állj a saját tudatlanságod miatt !
2021. dec. 15. 17:43
 639/668 anonim ***** válasza:
68%

Az a helyzet kistáska, hogy halvány fogalmad nincs, hogy mihez értek, vagy mihez nem. De az egyöntetűen kijelenthető hogy te SEMMIHEZ nem értesz. Viszont megpróbálod megmagyarázni.

nem csoda ha minden kereskedésből is kivágnak mint a taknyot :D :D :D :D

2021. dec. 15. 17:59
 640/668 anonim ***** válasza:
68%

És a chipsre való költéssel hány kilót gyúrtál magadra?

Ha egy túlsúlyos ember mászik ki a kocsiból, akkor az nem lesz olyan hivogató szerintem

2021. dec. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!