Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
#611 De úgy látszik így is csak minimálbérre futja a bérekre😂😂😂
De azt már egyre inkább tapasztalom ezen az oldalon hogy a valódi normális kérdés szinte alig van ami hasznos is, helyette vagy hülyeséget tesz fel valaki vagy provokatív célból. De ja, ez az oldal is már csak hirdetőtábla, alig várom mikor fogják reklámozni hogy pénzért lehet venni prémium reklámmentes felületet.
Nem igazán tudom miről beszéltek de az biztos hogy egy ford rs közelébe sincs az én hatos bmw-nek alapból egy ford nem lehet bmw-vel egy szinten ha fel van extráva akkor se
6os bmw egy luxus prémium nagy sport autó a ford meg egy kis hétköznapi aminek ha rs-t tesznek elé akkor sportos de csak ford marad és sose lesz olyan mint az én 6osom
Egy panel se lesz hirtelen kertes ház azért mert pár virágot ültet valaki az erkélyén!! ugyanúgy a ford se lesz sose olyan luxus autó mint az enyém a bmw
"Egy panel se lesz hirtelen kertes ház azért mert pár virágot ültet valaki az erkélyén!!"
A suttyó proli is suttyó proli marad, bármibe is ül bele
Azt gondolom hiába magyarázom neked hogy az összes bmw amúgy technikailag egy rakás fos. Írom ezt úgy hogy rohadt sok ilyen fostömlő alatt feküdtem már anyázva szerelés közben. :)
De te azért hidd azt hogy az a luxus :D :D :D
Tényleg sokkal jobb a bmw-d, mint mondjuk egy Ford Ranger...
Kackac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!