Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
és honnan veszed hogy én majd betanított munkára akarok tovább lépni nem mondjuk egy menedzseri poizcióba ?
6 általánossal?:-D
Mert falun mondjuk nehéz menedzseri állást találni :DD
Ha csak nem te akarod koordinálni hogy a helyi TSZ-ben napi hány tehenet kell megfejni :D
"De látom te is lány lehetsz név alapján lehet hogy felszedett aztán lepattintott egy bmws azért haragszol igy rám is"
Hááát, nem. Elég sok pasim volt, ebből kettő, aki szakított, a többiekkel én. És egyiknek sem volt kocsija a kettő közül. Nem mintha a személyeskedésnek bármi értelme lenne itt. Szimplán próbáltam rávilágítani, hogy tátott szájjal rohansz abba a bizonyos erdőbe, de annyira IQ light vagy, hogy el sem gondolkodsz azon, hogy itt már 500 kommenten keresztül szajkóznak valamit, akkor talán mégiscsak lehet benne valami...
ennyi ésszel te manager?
maximum padló felmosást managelheted :D
akkor leszel te bárhol manager amikor nekem saját tulajdonú 20 állásos oldtimer restauráló műhelyem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!