Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le az emberek azt...

Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?

Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.

2021. máj. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
#60: kihagyom, köszi :D
2023. febr. 21. 10:08
 62/63 anonim ***** válasza:
#61 ja nem azért, nem kapacitálni akarok senkit, csak mondom, hogy nagyon hamar megszokja az ember és a kezed lábad teszi a dolgát, nem kell lenézegetni meg ilyesmi.
2023. febr. 21. 10:10
 63/63 anonim ***** válasza:
Tudom, tudom. Anno már pár óra után rápillantás nélkül tudtam, hogy most melyik fokozatban vagyok, de így is azt mondom, hogy kényelmesebb az automata. főleg, hogy a váltó helyett a feleségem combján pihentetem a kezem :D
2023. febr. 21. 10:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!